CEYLİN’İN ADI SON KEZ OYUN OYNADIĞI PARKTA YAŞATILACAK

CEYLİN'İN ADI SON KEZ OYUN OYNADIĞI PARKTA YAŞATILACAK

Ceylin'in Adı Son Kez Oyun Oynadığı Parkta Yaşatılacak

04 Temmuz 2017 - 14:08

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, evinin karşısındaki bir apartmanda ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in adı, evinin önündeki parkta yaşatılacak.
İzmir'in Ödemiş ilçesinde, evinin karşısındaki bir apartmanda ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in adı, evinin önündeki parkta yaşatılacak.

Ödemiş Belediyesi temmuz ayı meclis toplantısı belediye binasında gerçekleştirildi.

Toplantıda, Ceylin Atik'in Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinin önündeki Kazım Karabekir Parkı'nın adının "Ceylin Atik Parkı" olarak değiştirilmesi için oylama yapıldı.

AK Parti, CHP ve MHP'li meclis üyelerinin oylarıyla parkın adının değiştirilmesi kararı alındı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Atik'in üzücü bir olay sonucu hayatını kaybettiğini belirterek, adını yaşatmak için evinin önündeki parka adını vermek istediklerini söyledi.

Badem, "Kazım Karabekir ismini ise yine Ödemiş Belediyesi tarafından yapımı devam eden Zafer Mahallesi 1312 Sokak'taki parka vereceğiz. Temennimiz bir daha böyle olayların yaşanmamasıdır." ifadelerini kullandı.

Olay

10 Haziran'da, evinin önündeki parkta oynadığı sırada kaybolmasının ardından ailesinin kayıp müracaatı yaptığı 10 yaşındaki Ceylin Atik, 12 Haziran'da karşı komşularının evinde öldürülmüş halde bulunmuştu.

Olaydan sonra başlatılan soruşturma kapsamında evin sahibi S.T. ve ifadesinde cinayeti işlediğini kabul ettiği bildirilen karısı Ş.T. ile kadının üvey annesi R.Ö. gözaltına alınmıştı.

Zanlılar, 14 Haziran gecesi sevk edildikleri Ödemiş Adliyesi'nde çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x