Fenerbahçe-Kayserispor Karşılaşması Hangi Kanalda?

Fenerbahçe-Kayserispor Karşılaşması Hangi Kanalda?

Fenerbahçe-Kayserispor Karşılaşması Hangi Kanalda?

05 Nisan 2017 - 18:09

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında bugün Kayserispor'u konuk ediyor.Fenerbahçe-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Fenerbahçe maçı canlı izle
Fenerbahçe ile Kayserispor arasındaki Ülker Stadı'nda saat 20.30'da oynanacak karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Fenerbahçe - Kayserispor maçı ATV'den canlı yayınlanacak.
MAÇ UZATMALARA GİDEBİLİR
Fenerbahçe, Kayseri temsilcisi karşısında alacağı 2 farklı mağlubiyetlerde bile yarı finale yükselecek. Karşılaşma Kayserispor'un 3-0'lık üstünlüğüyle sona ererse maç uzatmaya gidecek. Uzatmalarda da skor bozulmazsa yarı finalisti seri penaltı atışları belirleyecek.
KAYSERİSPOR'UN EN AZ 4 GOLE İHTİYACI VAR
Kayserispor'un tur atlaması için ise en az 4 gol ihtiyacı var. Sarı-kırmızılı takım, 4 ve üzeri gol atıp 3 fark yakalarsa yarı finale yükselen takım olacak.
MAÇ NEDENİYLE TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR
Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak olan Fenerbahçe A.Ş.-Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası futbol müsabakası nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak.
Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde saat 20.30'da oynanacak olan Fenerbahçe A.Ş. - Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası futbol müsabakası nedeniyle saat 17.30'dan itibaren bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak.
Trafiğe kapatılacak yollar şöyle:
“D-100 güney yol Boğaziçi Köprüsü'nden geliş Üsküdar-Harem ayrımından itibaren Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’ne kadar gelen Güney bağlantı yolu araç trafiğine kapatılacak.
Recep Peker Caddesi (Yoğurtçu Parkı Caddesi Kavşağından Bağdat Caddesi Kavşağına kadar olan kısım) araç trafiğine kapatılacak.
Bağdat Caddesi (Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi arkası Taşköprü Caddesi D-100 bağlantı yolu katılımından itibaren Kızıltoprak Recep Peker Caddesi Kavşağına kadar olan kısım) araç trafiğine kapatılacak.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x