KAVGA ETTİĞİ KİŞİ KASAP DÜKKANINDAN ALDIĞI BIÇAKLA YARALADI

KAVGA ETTİĞİ KİŞİ KASAP DÜKKANINDAN ALDIĞI BIÇAKLA YARALADI

KAVGA ETTİĞİ KİŞİ KASAP DÜKKANINDAN ALDIĞI BIÇAKLA YARALADI

13 Haziran 2017 - 17:11

Kütahya'da 45 yaşındaki Tahsin Boy, işlettiği kahvehaneyi devrettiği 36 yaşındaki Gürcan Er'i aralarında çıkan tartışma sonunda kasap dükkanından aldığı bıçakla yaraladı.

Olay Maltepe Mahallesi'ndeki Maltepe Parkı önünde meydana geldi. Tahsin Boy, bir süre önce işlettiği kahvehaneyi Gürcan Er'e devretti. Boy, devir sırasında vermediği televizyonu almak için kahvehaneye gitti. Televizyonun yerinde olmadığını gören Tahsin Boy ile Gürcan Er arasında tartışma çıktı. Tartışma, sokakta da devam etti. Kavgaya dönüşen olayda Tahsin Boy, yakındaki kasap dükkanına girip tezgahta duran bıçağı aldı ve Gürcan Er'i sol koltuk altından yaraladı. Tahsin Boy, olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan Gürcan Er'in yardımına ambulans gelmeden önce vatandaşlar koştu. Vatandaşlar pantolon kemeriyle kanamayı durdurmaya çalıştı. Gürcan Er daha sonra gelen 112 ambulansıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri olay yerinden kaçan Tahsin Boy'u kısa sürede yakaladı. Boy, sorgulamasının ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kütahya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x