PARKTA SİVİL POLİSE FUHUŞ TEKLİF EDİNCE YAKALANDILAR

PARKTA SİVİL POLİSE FUHUŞ TEKLİF EDİNCE YAKALANDILAR

09 Kasım 2016 - 13:09

Adana’da 19 yaşındaki C.Ö. ile ablası 40 yaşındaki G.Ö. parkta, sivil polislere fuhuş teklifinde bulununca yakalandı

Merkez Seyhan İlçesi’nde oturan C.ö. ve G.Ö. kardeşlerin parkta fuhuş yaptığını belirleyen Ahlak Bürosu ekipleri, çalışma başlattı. Kadınların müşteri bulmak için geldikleri İnönü Parkı’nda önlem alan 2 sivil polis, çay ocağı yakınlarında oturup beklemeye başladı. Bir süre sonra parka gelen C.Ö. ve G.Ö., kardeşler, banklarda oturan erkeklerle tek tek sohbet edip, müşteri aramaya başladı.

Bir süre sonra parktaki çay ocağındaki polislerin yanına gelen C.Ö. ile G.Ö., "Fuhuş yapmak ister misiniz, kişi başı 100’er lira alırız" diyerek pazarlık yapmaya başladı.

İki kız kardeş, teklifi kabul eden polisleri, sürekli kullandıkları otele götürdü.

Otele giden polisler C.Ö, ablası G.Ö. ile birlikte odaya çıktı. Resepsiyon görevlisi A.B. (59) ve otel sahibi L.A. da "Odalara çıkın ama polis gelirse ben sizi tanımam" dedi.Odalara çıkan polisler, oda kirası olarak A.B. ve L.A.’ya 50 TL, kadınlara da 100’er lira fuhuş parası verdi.

Parayı verdikten sonra kimliklerini gösteren polisler, fuhuş yapan kadınları ve otel sahibi ile resepsiyon görevlisini gözaltına aldı. Ekip otosuna bindirilen iki kız kardeş "Baltayı taşa vurduk böyle şansızlık olur mu? Gökten para yağsa bizim kafamıza taş düşer" diye sitem etti.

İfadesi alınan kadınlar ile fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek suçlamasını kabul etmeyen resepsiyon görevlisi ve otel sahibi serbest bırakıldı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x