Bornova Belediyesi’nden amatörlere destek

Bornova Belediyesi’nden amatörlere destek

03 Ekim 2016 - 10:13 - Güncelleme: 03 Ekim 2016 - 10:15

37 amatör kulübe 207 bin 500 TL’lik nakdi yardım yapıldı

 

Bornova Belediyesi 2016- 2017 futbol sezonu öncesi ilçede faaliyet gösteren 37 amatör spor kulübüne toplam 207 bin 500 TL nakdi yardım yaptı. Her zaman sporcu ve spor kulüplerinin yanlarında olacaklarını belirten Başkan Olgun Atila, “En önemli yatırım insana yapılan yatırımdır. Bunun önemli araçlarından biri de spordur” dedi. Bornova Belediyesi’nin İzmir’e kazandırdığı Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen törende amatör spor kulüplerinin yönecileri, amatör spora verilen destekler nedeniyle Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür etti.

 

Bornova Belediyesi ilçede faaliyet gösteren 37 amatör kulübe toplam 207 bin 500 TL nakdi yardım yaptı. Başkan Olgun Atila, temsili çeki kulüp temsilcilerine Altındağ’daki Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen törende verdi. Başkan Atila, her zaman sporcu ve spor kulüplerinin yanlarında olacaklarını söyledi.

 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “2016-2017 futbol sezonunun hayırlı olmasını dileyerek, “Bu sezonun başarılarla taçlandırılması en büyük isteğimiz. Çocuklarımızı sporun tüm dallarına teşvik etmeye çalışıyoruz. Bunun için de bütün imkanlarımızı kullanıyoruz. Futbolun ilk oynandığı kent olan Bornova’da amatör kulüplerimizle birlikte daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum” dedi. Başkan Atila, Bornova’da spor gibi pek çok alandaki birlik ve beraberliğin diğer kentlere de örnek olacağına inandığını söyledi.

 

Bornova Futbol Kulüpleri Derneği Genel Sekreteri Mehmet Turu kulüplerin pek çok ihtiyacının olduğunu belirterek, yapılan yardım nedeniyle Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, belediye meclis üyeleri ve emeği geçenlere teşekkür etti. Turu, Bornova Belediyesi’nin spora yaptığı tesis yatırımları nedeniyle de büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

 

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İzmir Şube Başkanı Şaban Acarbay, “İçinde yaşadığımız Bornova’nun çok büyük bir spor potansiyeli olduğunu 50 yıldır yaşayarak biliyorum. Yerel yönetimlerin spora bakışı, el uzatması, gençliğe olağanüstü imkan sağladı. Başta Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu olmak üzere Türkiye genelinde spora destek olan tüm belediye başkanlarına şükranlarımı sunuyorum. Gençlik Türkiye’nin yarınıdır” dedi.

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x