FENERBAHÇE’DEN 2 BOMBA DAHA!

FENERBAHÇE'DEN 2 BOMBA DAHA!

FENERBAHÇE'DEN 2 BOMBA DAHA!

13 Haziran 2017 - 19:10

Üst üste iki sezon Beşiktaş’ın mutlu sona ulaşmasının ardından Fenerbahçe’de şampiyonluk hasreti 3 sezona çıkarken; yönetim bir kez daha hüsran yaşamamak için adımlarını çok daha sağlam atıyor. 

Transfer çalışmalarını bir an evvel bitirmek için çalışmalarını sürdüren başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları, yapılacak takviyeleri kamp dönemine yetiştirmek için büyük çaba sarf ediyor... 

İlk olarak geçen sezonun devre arasında anlaştığı Mehmet Ekici’yi duyuran Kanarya, dün de Mathieu Valbuena’yla prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.Transferde adımlarını hızlı atan Sarı-Lacivertli yönetim, teknik direktör düğümünü de bu hafta içerisinde çözecek. 

Başkan Aziz Yıldırım ile Konyaspor’la yollarını ayıran Aykut Kocaman, bu hafta içerisinde son bir görüşme gerçekleştirecek. 

İki arasındaki bu zirvede gelecek sezonların planlaması, transferler, gidecek ve kalacak oyuncular, bütçe gibi birçok konu masaya yatırılacak ardından Fenerbahçe Kulübü, yeni teknik direktörünü resmen açıklayacak

YÖNETİM HIZ KESMİYOR: NABIL DIRAR YARIN GELİYOR

Yeni sezonda çok daha iddialı bir kadro kurmayı ve şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe yönetimi, transfer bombalarını peş peşe patlatacak.

Mathieu Valbuena’yla prensip anlaşmasına varan Sarı-Lacivertliler’in ikinci sürprizi Monaco forması giyen 31 yaşındaki kanat oyuncusu Nabil Dirar olacak. 

Kanarya, bir süredir görüşme halinde olduğu Faslı yıldızı yarın İstanbul’a getirecek.

KAMENİ KİRALANDI

Bu arada Fenerbahçe kaleci transferinde de sona çok yaklaştı.
Volkan Demirel’le rekabete girebilecek tecrübeli bir ismi renklerine bağlamak isteyen Sarı-Lacivertliler’in Malaga’nın 33 yaşındaki eldiveni Carlos Kameni’yi 1 yıllığına kiraladığı öğrenildi.
6 sezondur La Liga’da forma giyen Kameni’yle her konuda anlaşma sağlayan Fenerbahçe’nin transferi de bu hafta içerisinde açıklaması bekleniyor.

MARCA: BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE, BORGES'İN PEŞİNDE

Öte yandan geçtiğimiz sezon içinde zaman zaman gerginlikler yaşayan ve transfer konusunda da birbirlerine rakip olan Fenerbahçe ve Beşiktaş yeni bir derbiye hazırlanıyor...

İspanyollar’ın ünlü gazetesi Marca’ya göre iki ezeli rakip Deportivo’dan Celso Borges’in peşinde...
Deportivo’da bu sezon dikkat çeken bir performans gösteren Kosta Rikalı orta saha oyuncusunun, Beşiktaş tarafından devre arasında da Ryan Babel ile birlikte istendiği, ancak transferin gerçekleşmediği belirtildi.
Fenerbahçe’nin de, oyuncunun şartlarını sorduğu ve transfer için beklemede olan kulüplerden olduğu ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x