20 SENEDİR DAĞDA TEK BAŞINA YAŞAYAN ÇIPLAK ADAM...

20 SENEDİR DAĞDA TEK BAŞINA YAŞAYAN ÇIPLAK ADAM...

20 SENEDİR DAĞDA TEK BAŞINA YAŞAYAN ÇIPLAK ADAM...

14 Aralık 2016 - 09:54

İrlanda’nın dağlık bir bölgesinde yirmi senedir tek başına yaşayan çıplak adamın çürümüş cesedi geçen sene bulunmuştu.

İrlanda’nın Wicklow Dağları’nda 20 sene boyunca tek bir insan yüzü görmeden yaşayan 71 yaşındaki Peter O’Neill’in çürümüş cesedi, kendi inşa ettiği yıkık dökük kulübesinde polisler tarafından bulundu.

Gizemli adamın çürümüş cesedini bulan polislerin ifadesine göre, O’Neill büyük ihtimalle aylar önce öldü fakat İrlandalı adamın cesedine, uzun aralıklarla kontrole gelen polisler ulaşabildi.

Yirmi yıl önce şehir hayatından ve insan ilişkilerinden kendini tamamen izole ederek dağlık bir alanda çıplak bir şekilde yaşamaya başlayan O’Neill, bölgede bulduğu malzemelerle kendisine derme çatma bir kulübe inşa etti.

Yaşlı adamın akrabalarına ve yakınlarına ulaşmaya çalışan Interpol, O’Neill’ın geçmişine dair hiçbir bağlantıya ulaşamadı.

Uzmanlar, İrlandalı adamın isminin gerçekten Peter O’Neill olup olmadığı ve onu yirmi sene dağda tek başına yaşamaya iten nedenin ne olduğu bilgisine de ulaşamadı. 2015 yılının Mayıs ayında ölen Peter O’Neill’ın hayatını konu alan bir belgesel çekilmeye başladı. Belki bu belgesel sayesinde gizemli adamın gerçekte kim olduğu ve neden yıllar boyunca insanlardan kaçtığı sorularına yanıt bulunabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x