KARŞIYAKA’DA LATİN RÜZGARI ESTİ!

KARŞIYAKA’DA LATİN RÜZGARI ESTİ!

KARŞIYAKA’DA LATİN RÜZGARI ESTİ!

02 Mayıs 2017 - 20:10

Karşıyaka'da latin rüzgarı esti

Karşıyaka Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü muhteşem bir konserle kutladı. Kübalı müzisyenlerden oluşan Ensemble Cubafonica’nın sahne aldığı gecede 'latin rüzgarları' esti. Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu tıklım tıklım dolarken, Başkan Akpınar "Vatandaşlarımızın birlik, beraberlik içindeki coşkusunun tüm dünyaya hakim olmasını arzuluyoruz” dedi.

İZMİR MARŞI SÜRPRİZİ

Küba ve Latin müziklerinin en iyi temsilcilerinden oluşan Ensemble Cubafonica grubu iki sürpriz ile izleyenlerin karşısına çıktı. Ülkelerine özgün müziklerle tüm dünyanın dört bir köşesinde konserler veren grup, Karşıyaka’daki 1 Mayıs konserine İzmir Marşı ile başladı. Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran Karşıyakalılar İzmir Marşı’nı sanatçılarla birlikte söyleyip coşkuya ortak oldu. Sanatçılar, performansları ile büyük beğeni topladı.

BARIŞ, SEVGİ, DOSTLUK MESAJLARI VERİLDİ

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Bu coşku ve dostluğun tüm dünyayı sarmasını diliyorum. Kentimize gelen sanatçıların performansı hepimizi büyüledi. Bu güzel konser için kendilerine yürekten teşekkür ediyorum. Emekten ve dayanışmadan yana olmaya, 1 Mayıs'ları hep coşku içinde kutlamaya devam edeceğiz" dedi.

Konsere katılan Küba Türkiye Büyükelçisi Alberto Gonzalez Casals da barış ve dostluk mesajları vererek “Barışın tüm dünyada hakim olmasını istiyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x