KARAASLAN: ’MUHALEFET ETMEK ÇOK BÜYÜK BİR SORUMLULUKTUR’

KARAASLAN: 'MUHALEFET ETMEK ÇOK BÜYÜK BİR SORUMLULUKTUR'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ''Muhalif olmak önemli bir iştir...

21 Ağustos 2017 - 13:54

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ''Muhalif olmak önemli bir iştir. Eğer çok güçlü karşı bir duruşunuz varsa, eğer bunu iyi anlatabilirseniz hakikaten önemlidir. Muhalefet etmek çok büyük bir sorumluluktur." dedi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığında partililerle bir araya  geldi.

AK Parti'de yenilenme ve atılım olarak değerlendirdikleri kongre  sürecinin belde kongreleriyle başladığını belirten Karaaslan, kongre sürecini  önemsediklerini teşkilatlarına büyük önem verdiklerini bildirdi.

Mesele memleket ise 'ben de varım, taşın altına ben de elimi koyarım'  diyen herkese kapılarının açık olduğunu vurgulayan Karaaslan, bugüne kadar  Türkiye'de devrim niteliğinde adımlar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Özgürlük alanlarını genişlettiklerini aktaran Karaaslan, "Bir grup  için yapmadık herkes için yaptık. Bugüne kadar görmezden gelinenleri görünür  kıldık. Bugüne kadar yapılamaz denilen her işi yaparak, başararak Türkiye'yi hep  bir üst kademeye çıkardık. Biz bunu toplumdaki bütün kesimler için yaptık." diye  konuştu.

AK Parti kadrolarında toplumun tüm farklı renklerini temsil etmek  istediklerinin altını çizen Karaaslan, partinin kurumsallaşmasını büyük oranda  tamamladığını vurguladı.

"AK PARTİ SİYASETİNİN TÜRKİYE'YE VAAT ETTİĞİ ŞEY ÇOK ÖNEMLİ"

Karaaslan, AK Parti çatısı altında memlekete hayırlı, iyi işler yapmak  için çaba harcadıklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Bu ülkenin lideri aynı zamanda partimizin lideri Sayın  Cumhurbaşkanımızın omuzundaki yükün bir parçasını almak... Bu o kadar önemli ki.  O yükü alır ve o yükü paylaşırsak inanın bana bu hızla birlikte biz çok daha  hızlı hedeflerimize ulaşabiliriz. Bizim partimizin çok önemli ilkeleri var. Biz  ilkelerin partisiyiz aynı zamanda. Bu ilkelerle birlikte geleceğe yürüyoruz.  Bugün AK Parti siyasetinin Türkiye'ye vaat ettiği şey çok önemli. AK Parti  Türkiye'dir. Neden bugün Türkiye'ye zarar vermek isteyenler, Türkiye'yi  geriletmek isteyenler, Türkiye'nin önünü kesmek isteyenler kime zarar vermeyi  öncelikli hedef olarak koydular karşılarına, Cumhurbaşkanımıza değil mi?  Cumhurbaşkanımız da Türkiye'dir çünkü. Bu o kadar önemli bir şey ki söylediğim."

"MUHALEFET ETMEK ÇOK BÜYÜK BİR SORUMLULUKTUR"

Türkiye'nin 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrası büyük bir  toparlanma sürecine geçtiğini, milletin desteği sayesinde ekonomik verilerin  iyiye gittiğine işaret eden Karaaslan, yurt dışından birilerinin çıkıp  "Türkiye'nin güvenli olmadığını ve gidilmemesini söylediğini" aktararak, şunları  kaydetti:

''Buna benzer açıklamalar peşi sıra gelirken bizim esnafımız, bizim  vatandaşımız her sabah bismillah deyip kepenk açarken 'Allah'ım bugün bana  hayırlı kazançlar nasip et' diye dua ederken sabahtan gece yarılarına kadar alın  teri dökerken, biz 'turizmde istediğimiz noktayı yakalayalım, geçen seneki kaybı  telafi edecek kadar iyi bir noktayı yakalayalım' diye mücadele ederken muhalefet  partisinin genel başkanı çıkıp diyor ki, 'Türkiye güvenli değil, buraya gelmeyin'  diyor. Düşünebiliyor musunuz aklınız alıyor mu böyle bir şeyi? Ben şöyle  yorumluyorum; muhalefet etmek önemli bir iştir. Muhalif olmak önemli bir iştir.  Eğer çok güçlü karşı bir duruşunuz varsa, eğer unu iyi anlatabilirseniz hakikaten  önemlidir. Muhalefet etmek çok büyük bir sorumluluktur. Bu sorumluluğu yerine  getirmesi lazım herkesin, görevi her ne olursa olsun. Çünkü hepimiz bu milletin  evladıyız. Bu milletin kaybı hepimizin kaybıdır diye işe başlıyoruz ve öyle  bakıyoruz meseleye."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x