KADIN ORGAZMINA YARDIMCI 3 HAREKET...

KADIN ORGAZMINA YARDIMCI 3 HAREKET...

Bu 3 altın hareketin kadınların orgazm olmasına en büyük yardımcı olduğunu biliyor muydunuz?

08 Kasım 2017 - 22:10

Araştırma sonuçlarına göre, heteroseksüel kadınlar seks esnasında diğer demografik gruplara göre daha az orgazm oluyorlar, bu da kadınların güçlükle orgazm olduğu efsanesini doğruluyor.
 

Bununla birlikte lezbiyen kadınların önemli derecede daha fazla orgazm oldukları da araştırma sonuçlarına dahil. Bir çalışmada, lezbiyen kadınların %86 kadarı, %65 heteroseksüel kadına kıyasla, her cinsel birleşmelerinde kolaylıkla orgazm olabildiklerini belirttiler.

Tabii, bu çalışmanın kanıtladığı diğer şeylerden biri de kadınların güç orgazm olmasının aslında tam bir efsane olduğu. Çünkü, olabiliyorlar. Bu doğrultuda, bilim adamları, 'altın üçlü'yü ilan ettiler, amacı ise kadın orgazm oranlarını artırabilmek.
 

Chapman, Indiana Üniversiteleri ve Kinsey Enstitütüsü, farklı cinsiyetten ve farklı cinsel tercihlerden 52,000 kişiyi araştırdı ve bu insanların nasıl orgazm olduğunu sordu. Katılımcıların yaşları 18-65 aralığındaydı ve bir kişiyle ilişki içerisinde olduklarını belirtmişlerdi.
 

Peki, kadının orgazm olabilmesi için, yatakta neye ihtiyaç var?
Kadının orgazm olabilmesi için gerekli 3 altın hareket

-Genital uyarılma
-Derin ve uzun bir öpüşme
-Oral seks
 
“Erkeklerin %30’u kadınların doğrudan birleşmeyle orgazm olabileceğine inanıyor ve bu biraz trajik çünkü bunun kadar yanlış bir şey daha yok!” diye açıklıyor kadın orgazmını araştıran yazarlardan biri olan Elisabet Lloyd. “Bu konuda eğitime ihtiyaç olduğunu söylemek dahi, meseleyi yetersiz biçimde ele almak olur” diye de ekliyor üstelik.

Araştırmanın bir diğer sonucu da kadın orgazmının yalnızca yatakta gerçekleşmediği, aynı zamanda ilişkinin bütününde tatmin duygusu yaşandığında, yatakta orgazm olmanın da kadın için kolaylaştığı. Yani, kadın ilişkiyi bütün olarak görüyor. Bir yerdeki eksiklik, başka yere de yansıyabiliyor.
 

Her ne kadar 'altın üçlü' biraz yardımı dokunacak bir yaklaşım olsa da, araştırma aynı zamanda şunu da söylüyor: “Asla herkese uyacak bir yöntem bulunması mümkün değil, hele de söz konusu olan şey orgazm olmaksa.”
 “Kadınlar nasıl orgazm oldukları konusunda inanılmaz ölçüde çeşitlilikler gösteriyorlar. Birini tatmin eden şeyle diğerini tatmin eden şey arasında dağlar kadar fark var.” diyor araştırmanın yazarlarından David Frederick.

 İletişim kurmanın, konuşmanın ve doğrudan meseleye odaklanmanın ise en önemli anahtar olduğunu ekliyor. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x