100 KİŞİ BİRBİRİNE GİRDİ

100 KİŞİ BİRBİRİNE GİRDİ

Şanlıurfa'da Suriyeliler ile Türkler Arasında Kavga: 100 Kişi Birbirine Girdi

31 Mayıs 2017 - 13:24

Şanlıurfa'da Suriyeli ile Türk çocukların park kavgasına mahalleli de karışınca gergin dakikalar yaşandı. 100 kişinin karıştığı kavgada olayların daha da ileri gitmesini polis önledi.

100 KİŞİ TAŞ VE SOPALARLA BİRBİRİNE GİRDİ
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki bir parkta Suriyeli ile Türk çocukların kavgasına mahalleli de karışınca gergin saatler yaşandı. Kısa sürede büyüyen gerginlik yaklaşık 100 kişilik grup arasında taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgaya dönüştü.

SURİYELİLERİN EVLERİ TAŞLANDI
Sokak aralarında devam eden kovalamacada bazı araçlar atılan taşların hedefi olurken kavgaya karışan Suriyelilere ait evler taşlandı. Kavga nedeniyle bölgeye polis ekipleri ve zırhlı araçlar sevk edildi.

GÖZALTILAR VAR
Olay yerine giden polis ekipleri ile kavgaya karışan taraflar arasında sokak aralarında kovalamaca yaşandı. Sokak aralarında ve apartman bahçelerinde zanlıları arayan polis ekipleri bazı şahısları gözaltına alıp emniyete götürürken mahallede yeni bir gerginliğin yaşanmaması için yoğun güvenlik önlemleri alındı. Kavga nedeniyle çeşitli yerlerine darbe alan 4 kişinin yaralandığı belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x