YUNANİSTAN SPOR BAKANI: DURUM DÜZELMEZSE TAKIMLARIMIZI AVRUPA’DAN...

YUNANİSTAN SPOR BAKANI: DURUM DÜZELMEZSE TAKIMLARIMIZI AVRUPA'DAN ÇEKECEĞİZ

11 Kasım 2016 - 14:59

YUNANİSTAN SPOR BAKANI: DURUM DÜZELMEZSE TAKIMLARIMIZI AVRUPA'DAN ÇEKECEĞİZ

Yunanistan'da yaşanan olayların ardından ligler askıya alınmıştı. Spor Bakanı Vassiliadis, "Şiddet olayları düzelmezse hükümet olarak takımlarımızı Avrupa kupalarından çekeceğiz." dedi.Yunanistan Spor Bakanı, bir hakemin evinin kundaklanmasının ardından liglerin süresiz askıya alınmasını değerlendirdi. Bakan, futbol şiddetinin devamı halinde Yunan takımlarını Avrupa kupalarından da çekecekleri uyarısında bulundu.

Yunan hakem Giorgos Bikas'ın yazlık evinin kundaklanmasının ardından Futbol Federasyonu tüm ligleri süresiz askıya almıştı. Bikas, evi kundaklanmadan birkaç gün önce bir meslektaşının kimliği belirsiz kişiler tarafından tehdit edildiğini gördüğünü söylemişti.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ EKSİKSİZ ALINANA KADAR LİGLER BAŞLAMAYACAK

Yunan futbolunu pençesine alan şiddet sarmalı hakkında son açıklama Spor Bakanı Giorgos Vassiliadis'ten geldi. NTV Spor'da yer alan habere göre; Futbol şiddetinin önlenmesi için federasyon ile yakın işbirliği yaptıklarını belirten Spor Bakanı, tüm statlarda gerekli güvenlik önlemleri eksiksiz alınıncaya dek, liglerin başlamayacağını vurguladı. Vassiliadis, futbol şiddetinin devamı halinde Yunan takımlarını Avrupa kupalarından da çekecekleri uyarısında bulundu.

"TÜM TAKIMLARI ÇEKERİZ"

Şiddet olaylarının Yunanistan'ın adını lekelediğinin altını çizen Spor Bakanı; "Şunun çok net olarak anlaşılmasını istiyorum. Sporda şiddetin önüne geçmek için aldığımız önlemler durumun normale dönmesini sağlamazsa hükümet olarak tüm Yunan takımlarını Avrupa kupalarından çekmeye kararlıyız" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x