GENÇ KIZIN KORKUNÇ ÖLÜMÜ!

GENÇ KIZIN KORKUNÇ ÖLÜMÜ!

GENÇ KIZIN KORKUNÇ ÖLÜMÜ!

25 Aralık 2016 - 12:56

Erkek arkadaşını ziyaret etmek için Düzce'den İstanbul'a gelen genç kız, Büyükçekmece'de özel bir hastanenin önüne bırakıldı. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Kübra'nin ölümüyle ilgili 1 kişi yakalandı.
İstanbul Büyükçekmece'de özel bir hastaneye önceki gece bir araç yaklaştı. Araçtan inen 2 kişi, baygın haldeki genç bir kızı hastanenin önüne bırakarak uzaklaştı. Görevliler tarafından hemen hastaneye alınan genç kız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KANINDA ALKOL BULUNDU

Doktorlar tarafından yapılan incelemede, genç kızın vajinasında yırtık olduğu ve kanında aşırı alkol bulunduğu belirlendi. Olay yerine çağrılan polis, genç kızın 20 yaşındaki K.H. olduğunu tespit etti. Doktorlar, polise genç kızın bir ilişki yaşamış olduğunu bu ilişkide de tecavüz ihtimalinin bulunduğunu söyledi.

Vücudunda herhangi bir darp izi bulunmayan genç kızın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adlı Tıp Kurumu'na gönderildi.

ŞÜPHELİLERİN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Genç kızın ölmesinin ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri de devreye girdi. Yapılan çalışmalarda, genç kızın Düzce'de yaşadığı ve İstanbul'a erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen kişinin yanına geldiği öğrenildi.

Çalışmalarda, K.H.'yi hastaneye bırakan 2 kişinin kimlikleri de tespit edildi. Habertürk'te yer alan habere göre, polisin yaptığı operasyonda şüphelilerden biri bulunarak gözaltına alındı.

Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan şüpheli, ikinci kişinin genç kızın sevgilisi olduğunu iddia etti. Bunun üzerine polis, K.H.'nin sevgilisini aramaya başladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x