SAPIĞA BÜYÜK TEPKİ

SAPIĞA BÜYÜK TEPKİ

20 Ağustos 2016 - 18:20

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, çiftlikte çobanlık yapan S.D. isimli şahsın günübirlik çalışan Suriyeli ailenin 9 aylık kız bebeğine cinsel istismarda bulunmasına tepkiler çığ gibi büyüyor. Suriyeli aileyi ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin bebeğin sağlığıyla ilgili son durumu resmi twitter hesabından duyurdu. Eski Aile Sakanı Fatma Şahin sapık için "kimyasal hadım cezası uygulanmalı" dedi.
Turgut ERAT
15:5820 Ağustos 2016
 

İğrenç olayla ilgili twitter hesabından açıklama yapan Fatma Şahin ilk olarak bebeğin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.  Şahin “Gaziantep İslahiye’de meydana gelen tarif edilemez acı olayı yaşayan aile ile görüştüm. Bebeğimizin son durumuna baktım. Bebeğin sağlık durumunu herkesin merak ettiğini biliyorum. Hamdolsun şu anda iyi durumda. Ben de annesiyle birlikte yakın takipteyim. Bebek bizim bebeğimiz,anne bizim annemiz. Onlara yaşadıkları travmayı atlatabilmeleri için hukuki, manevi destek vermek bizim boynumuzun borcu. Şu anda hem aile hem bebek Aile Bakanlığı’nın kontrolünde. Bakanlığımız minik bebeğe kasteden şahısla ilgili hukuki süreçlerle ilgileniyor. Aile Bakanlığı’mız minik bebeğin başına gelen cinsel istismarla ilgili olarak her türlü hukuki ve psikososyal desteği veriyor. Biz de Gaziantep Belediyesi olarak aile ve bebeğin bundan sonraki yaşamlarında yanlarında olacağız, hukuki ve psikososyal desteğimizi vereceğiz” dedi.

FATMA ŞAHİN: “HADIM EDİLMELİ”

Fatma Şahin açıklamasının devamında hadım cezasının uygulanmasını istedi. Şahin “Şahsi kanaatim, altyapısı Bakanlığım döneminde hazırlanan ve yönetmeliği çıkartılan kimyasal hadım cezasının bu caniye uygulanması yönünde. Böylesi bir ceza uygulanması bundan sonra böylesi suçlara eğilim gösterecek sapık ruhlu kişileri de durdurmak konusunda işe yarayacaktır” diye yazdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x