BİNALİ YILDIRIM:SEN TANISAN NE OLUR TANIMASAN NE OLUR

BİNALİ YILDIRIM:SEN TANISAN NE OLUR TANIMASAN NE OLUR

BİNALİ YILDIRIM:SEN TANISAN NE OLUR TANIMASAN NE OLUR

04 Nisan 2017 - 14:43

Başbakan Binali Yıldırım, Yozgat'ta düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap ediyor.
Bu sabah Şırnak'ta düzenlenen hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.Bu bir kez daha göstermiştir ki, bu ülkeyi bölmeye hiç bir alçağın gücü yetmeyecek.

Her 10 senede bir Türkiye bir dayatma ile karşı karşıya kaldı. Bu anayasayı yapanlar göçmüş gitmiş, biz bunların yaptığı anayasa ile devam etmek zorunda mıyız? Bu anayasa dertlerimize çare bulamıyor. Siyasetteki dertlerin dermanı millettir. Milletin iyileştiremeyeceği hiç bir hastalık, hiç bir dert yoktur.

SEN TANISAN NE OLUR TANIMASAN NE OLUR

Dedik ki Sayın Kılıçdaroğlu bu tarihi adımda senin de bir katkın olsun, bizim hazırladığımızı beğenmiyorsan kendin bir teklif hazırla ikisini de oylayalım, millete götürelim.

CHP Meclis'te kürsüyü işgal etti. milletvekillerini darp etti. HDP hendek kazmaktan bu işlere vakit bulamadı. Gitti kandilin emrine girdi.

Kılıçdaroğlu diyor ki referandumda "Evet" çıkarsa tanımayız. sen tanısan ne olur tanımasan ne olur. Millet de seni tanımıyor...

Bir milletvekili çıkmış 'evet' verenleri izmir'den denize dökeceğiz diyor. Sen kimsin bu milleti denize dökeceğiz diyorsun densiz.

CHP'yi HDP'yi anladık, kolkola girmişler "hayır" için çalışıyorlar. Avrupa'daki bazı yöneticiler Türkiye'ye karşıibretlik bir tavır içindeler.

YOZGAT'A HAVALİMANI MÜJDESİ

Referandumdan 'evet' çıkarsa dünyanın en büyük havalimanı tamamlanacak. Yozgat müjdeyi veriyorum. Havalimanınızın inşaası bu sene başlıyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x