2018 YILI BÜTÇESİ TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONUNDA

2018 YILI BÜTÇESİ TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONUNDA

2018 YILI BÜTÇESİ TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONUNDA

10 Kasım 2017 - 13:41

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Kalkınma Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının bütçelerinin görüşülmesine başlandı.
AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç başkanlığında toplanan  komisyonun 22. turunda Kalkınma Bakanlığı, Türkiye İstatistik Kurumu, GAP Bölge  Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi  Başkanlığı, Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Doğu Karadeniz  Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile kalkınma ajanslarının bütçeleri  görüşülecek.
HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan, komisyon programının beşinci  kez değiştirildiğini belirterek, iki önemli bakanlık olan Aile ve Sosyal  Politikalar Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bütçelerinin aynı  gün görüşülecek olmasını eleştirdi.

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, olağanüstü zamanlarda program  değişikliklerinin olabileceğini, ancak böyle bir durum söz konusu olmadığı halde  bakanlık bütçelerinin görüşme takviminde değişiklik yapılmasının uygun olmadığını  söyledi.

Komisyon Başkanvekili Erdinç ise bu tür değişiklikliklerin her zaman  olduğunu anımsatarak, geçen yıl da 6 kez programın değiştiğine dikkati çekti. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, komisyonda sunumunu yapmaya başladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x