SU BORCU OLANLARA MÜJDE!

SU BORCU OLANLARA MÜJDE!

SU BORCU OLANLARA MÜJDE!

09 Haziran 2017 - 20:30

Su Borcu Olanlara Torba Yasa Müjdesi
SASKİ, kamuoyunda ’Torba Yasa’ olarak bilinen 7020 sayılı kanun ile su borcu olan vatandaşlara borçlarını yapılandırma fırsatı sunulduğunu açıkladı.
SASKİ, kamuoyunda 'Torba Yasa' olarak bilinen 7020 sayılı kanun ile su borcu olan vatandaşlara borçlarını yapılandırma fırsatı sunulduğunu açıkladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, su borcu olanlara ödeme kolaylığı ve taksitlendirme imkanı sunan 7020 sayılı kanun hakkında açıklamalarda bulundu. Yasanın borcu olan vatandaşlara birçok kolaylıklar getirdiğini belirten Sebahattin Belik, "Kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 7020 sayılı kanun ile borçlu vatandaşlarımıza borçlarını yapılandırma fırsatı sunuluyor. Yasa ile birlikte vatandaşlarımız faiz yükünden kurtuluyor. Ayrıca yasa, borçları taksitle ödeme kolaylığı da sağlıyor. Su borcu olan tüm vatandaşlarımızı 12 Haziran Pazartesi gününden itibaren bu fırsatı değerlendirmeye davet ediyoruz" dedi.

Torba yasanın borçlu vatandaşlar için birçok fırsatı beraberinde getirdiğini dile getiren SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, "Yasa ile borçlu vatandaşların ödeme vadesi 31 Mart 2017 tarihi ve öncesinde birikmiş borçları yeniden yapılandırma ile ödeme kolaylığı sağlanıyor. Söz konusu borçların faizleri silinerek tekrar yapılandırılıyor. Yasa ayrıca borcu olan vatandaşlara borçlarını 2 ayda bir ödenmek üzere 18 aya kadar taksitlendirme kolaylığı da sağlıyor. Torba Yasadan faydalanmak için borçlu abonelerin 30 Haziran 2017 tarihine kadar kurumumuza gelerek mutlaka başvuruda bulunmaları gerekiyor. Ayrıca vatandaşlarımız SASKİ Genel Müdürlük binamıza Cumartesi günleri de başvuru yapabilir" diye konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x