TATLI BELA 2. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

TATLI BELA 2. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

TATLI BELA 2. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

07 Mart 2017 - 13:54

Kanal 7'de yayınlanan oyuncu kadrosunda Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma ve Shalmalee Desai'nin yer aldığı "Tatlı Bela", 2. yeni bölümüyle bu akşam izleyicinin karşısına çıkacak. Peki Tatlı Bela oyuncuları kimler? İşte Tatlı Bela oyuncuları ve 2. yeni bölüm fragmanı...

Hindistan’ın iki ünlü yıldızı Avinash Sachdev ile Shrenu Parikh’i bir araya getiren ve Bir Garip Aşk dizisinin 2. Sezonu olarak da bilinen Ek Baar Phir adlı dizi Tatlı Bela adı ile ekranlarda.
TATLI BELA 2. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Ashta’nın oğlu evliliği kabul etmediğini öğrenen Niranjan kolay pes etmeye niyetli değildir. Shlok için düzenlenen ödül töreninde yaşanan beklenmedik gelişmeler iki aileyi de üzer. Öte yandan Ashta da yaptıklarından dolayı pişmanlık duymaya başlamıştır.

Ashta, Shlok ile evlenme teklifini reddedince Avdhut, Niranjan’ın malikânesine gider. İki aile arasındaki statü farkını öne süren Anjali de bu evliliğe karşıdır ancak Niranjan, Avdhut’a bir teklifte bulunarak onu ertesi gün düzenlenecek olan ödül törenine davet eder. Törende Shlok’tan intikam almak isteyen bir muhabir, onu Ashta ile tartışırken gizlice kayda alır. Bir yolunu bularak bu görüntüleri davetlilere izlettirmeyi başaran muhabir bununla da kalmayarak Shlok’u sorduğu sorularla kışkırtınca büyük bir kavga çıkar. Shlok polisler tarafından tutuklanır. Ashta ise olanlardan dolayı kendini suçlu hissetmektedir.

TATLI BELA GENEL HİKAYE

Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır.

Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır.

TATLI BELA OYUNCULARI

Yönetmenliğini Waseem Sabir ve Yusuf Ansari'nin yaptığı Hint dizisi "Tatlı Bela"nın oyuncu kadrosunda Avinash Sachdev, Shrenu Parikh, Manish Wadhwa, Geetanjali Tikekar, Samir Sharma ve Shalmalee Desai yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x