KIZILAY KURBAN HİSSE BEDELİNİ BELİRLEDİ!

KIZILAY KURBAN HİSSE BEDELİNİ BELİRLEDİ!

KIZILAY KURBAN HİSSE BEDELİNİ BELİRLEDİ!

15 Ağustos 2017 - 19:10


Türk Kızılay İstanbul Şubesi, bu yıl kurban hisse bedelini yurt içinde 735, yurt dışında ise 500 lira olarak belirledi.
Türk Kızılayı İstanbul Şubesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl kurban hisse  bedeli yurt içinde 735, yurt dışında ise 500 lira.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı  İlhami Yıldırım, bağışçılarından aldıkları tüm kurbanları konserve haline getirip  yıl boyunca tüm ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını belirtti. Bayram bereketinin yıl boyu sürmesini istediklerini vurgulayan  Yıldırım, "Uygulayacağımız modelle bağışçılarımız sayesinde vekalet kuralına ve  usulüne uygun yapılacak kesimler ile hazırlanan kurban etlerimiz mazlum ve mahzun  kardeşlerimize yıl boyunca, yurt içinde ve yurt dışında ulaştırılacaktır"  ifadelerini kullandı.

Türk Kızılayı İstanbul Şubesine kurban bağışlamak isteyenler, Tarihi  Sirkeci Garı'nın karşında bulunan İstanbul Şubesine gelerek bizzat bağış  yapabilecekleri gibi "www.istanbulkizilay.org.tr" internet sayfası üzerinden  online bağışta bulunabilecek.

Hayırseverler ayrıca, "0212 5223030" numaralı telefonu arayarak,  görevli personellerin yardımıyla ya da Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı,  Akbank çekmeköy Şubesine banka yoluyla da kurban bağışı yapabilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x