İŞKUR İzmir İl Müdürü Kabak Genel Müdür Yardımcılığına...

İŞKUR İzmir İl Müdürü Kabak Genel Müdür Yardımcılığına atandı

İŞKUR İzmir İl Müdürü Kabak Genel Müdür Yardımcılığına atandı

13 Şubat 2017 - 11:38

İzmir Çalışma ve İş Kurumu’nda İl Müdürlüğü görevini 2012 yılından bugüne başarıyla gerçekleştiren, 3 yıldır kendi grubunda Türkiye birinciliği kazandıran Kadri Kabak, Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

İl Müdürü olarak beş yıldır görevini en iyi şekilde sürdüren Kadri Kabak, Ege’nin incisi İzmir’de görev yapmanın bir gurur olduğunu belirterek, Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmaktan dolayı onur duyduğunu ifade etti.

Kadri Kabak, bu anlamda artan sorumluluğunu yerine getirmek için gayretli çalışmalarına devam edeceğini söyleyerek, İzmir’deki çalışmalarda yanlarında olan tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini iletti.

KADRİ KABAK KİMDİR?

Aydın İli Didim İlçesi’nde 1970 yılında doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 1992 yılında mezun oldu.

1993- 1997 yılları arasında Çalışma ve Bakanlığı’nda İş Müfettişi Sosyal Güvenlik Yardımcısı,

1997-2001 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda İş Müfettişi, 2001-2012 yılları arasında İş Teftiş Kurulu İzmir Grup Başkan Yardımcısı, 2012-2017 (Şubat) Çalışma ve İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x