10 BİN YENİ POLİS

10 BİN YENİ POLİS

01 Kasım 2016 - 15:51

Polis olmak isteyenler dikkat! Özel harekat polisi olarak yetiştirilmek üzere 10 bin aday alınacak. Başvurular yarın başlayacak.

10 bin özel harekat polisi adayı alımı için düğmeye basıldı. Polis Meslek Eğitim Merkezleri'nde özel harekat polisi olarak yetiştirilmek üzere 10 bin aday alınacak. Başvuru şartları ve tarihi belli oldu. Polis olmak isteyenlerin yarından itibaren başvurularını yapması gerekiyor. Polis Akademisi'nin resmi internet sitesinden konuyla ilgili duyuru yapıldı.

Duyuruya göre; Polis Akademisi'ne bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezleri'nde özel harekat polisi yetiştirmek üzere 28 yaşından gün almamış ve en az lise veya dengi okul mezunlarından 10 bin erkek öğrenci adayı alınacak. Başvuranlar arasında fiziki yeterlilik ve mülakat sınavı yapılacağı belirtilen duyuruda, on-line müracatların yarın başlayacağı, adaylardan istenecek belgeler ile aranan şartların başvuru tarihinden önce aynı siteden açıklanacağı bildirildi. Özel Harekat öğrencileri, birimlere ayrılıyor ve uzmanlık eğitiminden geçiriliyor. Bu çerçevede öğrencilere keskin nişancı, pusuya karşı koyma, keşif, istihbarat, nokta operasyonu, rehine kurtarma operasyonu, koruma, köpek timi, bomba ve su eğitimleri veriliyor..

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x