’EKŞİ ELMALAR’ İÇİN NE DEDİ

'EKŞİ ELMALAR' İÇİN NE DEDİ

29 Ekim 2016 - 11:53

Yılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı, hem yönetmen koltuğunda oturduğu hem de başrolünü üstlendiği “Ekşi Elmalar”, dün seyirciyle buluştu. 1970’li yılların sonunda Hakkari’de başlayıp 90’lı yılların sonunda Antalya’da son bulan, üç kız babası Belediye Başkanı Aziz Özay’ın öyküsünü anlatan filmin galası ise vizyondan üç gün önce Uniq İstanbul’da yapıldı. Gösterim öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Yılmaz Erdoğan, “Artık biz susacağız, seyirci konuşacak. Söz seyircide” diyerek yorumları merakla beklediğini söyledi. “Ekşi Elmalar”ı galasında izleyen birçok ünlü isim de filme övgüler yağdırdı. İşte o yorumlardan birkaçı...

Cem Yılmaz: Çok beğendim. Beklediğim kadar güzeldi. Şahane, masal gibi bir film.

Ozan Güven: Çok beğendim, güzel filmdi. Şahane hikayesiyle, senaryosuyla, sinemasıyla, oyunculuklarıyla gayet güzel bir film olmuş. Böyle bir film seyrettiğim için mutluyum. İnsanın umudunu artırıyor.

Burak Kut: Son zamanlarda izlediğim en iyi film. Hem izleyenin yüzünde bir gülümseme bırakıyor, hem görsel bir şölen var. Bir başyapıt bence. Oyunculuklar da muazzam, övgülerin hepsini hak ediyorlar. Herkes bu filmi izlemeli.

Kenan Doğulu: Şahane! İzlerken çok eğlendim, çok düşündüm, çok dinlendim. Müzikler de şahaneydi. Ayrıca görüntü yönetmeni Gökhan Tiryaki’yi tebrik etmek istiyorum. Bütün oyuncuları da tek tek performanslarından dolayı kutluyorum. Şahane bir filme imza atmışlar. BKM’yi ayrıca tebrik ediyorum böylesine başarılı bir iş yaptıkları için.

Belçim Bilgin: Filmi olağanüstü buldum. Çok etkileyiciydi. Hiç bilmediğimiz, merak dahi etmediğimiz, kendimize sormaya bile cesaret edemediğimiz kadınların hikayesi... Çok epik, çok etkileyici, çok güzel. Herkesin ellerine sağlık.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x