SEKS HAYATINIZI CANLANDIRACAK 6 YOL...

SEKS HAYATINIZI CANLANDIRACAK 6 YOL...

13 Kasım 2017 - 22:30

Yaşlanmak ve günlük hayatın stresi seks yaşamını tekdüzeleştiriyor. Ama bu monotonluğa kapılıp gitmemek elinizde.

Yaşlanmak geçip giden zamanın kaçınılmaz sonuçlarından biri olmasına rağmen isteklerinizin ve gücünüzün farkına varmak için de önemlidir. 50’li yaşlarınıza adım attığınızda, elbette fiziksel değişiklikler de olacak ve kimileri sizi memnun etmeyecek ama gülümsemeniz, gözleriniz ve kahkahanız hep aynı kalacak. Peki seks hayatınız? İşte onu ateşli tutmak için birkaç öneri:

1. Özgüveninizi ortaya koyun
Partner ya da potansiyel partnerlerinizin kadın vücudundan etkilendiğini zaten biliyorsunuz. Bilmeniz gereken çekici olmanız için bir modelin vücuduna sahip olmanızın gerekmediği, olduğunuz gibi de güzelsiniz. Kadın vücudu doğası gereği tahrik edicidir. Çekici görünmek istediğiniz adamların dikkatini çektiğinizden emin olabilirsiniz. Bu konuda özgüven sahibi olun, özgüven başlı başına oldukça seksi!

2. Biraz canlanın
Kıyafet ve aksesuarlarınızda değişiklikler yapın, saçınıza ve makyajınıza biraz daha ilgi gösterin… Kısacası biraz canlanın, yenilenin ve ışıldayın. Birlikte olduğunuz adam elbette sizi olduğunuz kişi olduğunuz için seviyor ama kendinizle ilgilenmeniz ve flörtöz yanınızı ortaya çıkarmanız ilişkiye tat katacaktır. Birbirinize çekici görünmek için çaba harcamak ve bunun  fark edilmesinin ayrı tahrik edici olacaktır. 

3. Anane külotlarını küçültün
Evet rahatlar ve evet bu işinize geliyor ama soyunmaya kalktığınızda partnerinizin hoşuna gideceğini düşünüyor musunuz? Unutmayın, ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun, bir erkek için hoş iç çamaşırları içindeki bir kalça her zaman tahrik edici olacaktır. 

4. Her yenilik yeni bir siz
Saçınızı boyayın, kesin, stilini değiştirin… Bir kadının periyodik olarak görünümünü değiştirmesi oldukça seksi bir şey. Bu her şeyden önce görünümüne önem verdiğini gösterir ve özgüveni besler. Üstelik iltifatlar geldiğinde bu özgüven katlanarak artacak. Ve karizma sahibi olduğunuzu düşündüğünüzde gerçekten dikkat çekici bir insana dönüşeceksiniz.

5. Yüzünüzü uyandırın
Sadece eyeliner bile yeter. Tabii makyaj sanatının tüm inceliklerini sergilemeyi düşünüyorsanız, o da olur. Ama sadece ufak bi hareketlilik istiyorsanız, kirpiklerinizin dibine süreceğiniz eyeliner , biraz pudra ve dudak parlatıcısı da sizi daha diri ve bakımlı göstermeye yetecektir. Yanlış anlaşılmasın, tamamen doğal olmak da oldukça seksi ama kendinize zaman ayırdığınızı ve değer verdiğinizi göstermek önemli.

Son olarak, çabalarınız üzerinde farklı bakış açılarını öğrenmek için rastgele bazı kontroller yapın. Eğer bir sevgiliniz varsa ona sormanız mantıksız olacaktır çünkü sayılmaz. Erkekler, kadınlar kendilerine bu tip sorular sorduğunda ne diyeceklerine dikkat ederler çünkü bunu bir tuzak olarak kabul ederler. Gerçek fikirleri için reaksiyonlarına dikkat edin. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x