“Siz Nereden Çıktınız, S... Gidin!’’

“Siz Nereden Çıktınız, S... Gidin!’’

“Siz Nereden Çıktınız, S... Gidin!’’

24 Nisan 2017 - 17:03

Ayşe Hatun Önal olay çıkardı! "Siz nereden çıktınız, s... gidin!"
Ayşe Hatun Önal, Ortaköy’de yapılan trafik kontrolünde memurlara kök söktürdü. Alkolmetreyi üflememek için direnen şarkıcı, 1.67 promil alkollü çıktı. Ehliyetine el konulan Önal hakkında üst sınır 1.00 promili geçtiği için kamu davası da açılacak
‘Olay’ albümüyle gündemde olan Ayşe Hatun Önal olay çıkardı! 
HT Magazin'den Nuri Altuntaş'ın haberine göre eğlence dönüşü Ortaköy’de trafik kontrolüne takılan şarkıcı, alkolmetreyi üflememek için uzun süre direndi. 
Bu sırada muhabirlere, “Siz nereden çıktınız, s... gidin” diyerek çıkışan şarkıcı, uzun uğraşların ardından pes etti. Yapılan kontrolde 1.67 promil alkollü çıkan Önal’a, 876 TL ceza kesildi ve ehliyetine el konuldu.
Alkol oranı ceza üst sınırı olan 1.00’i geçtiğinden, memurlar ifadesini almak üzere şarkıcıyı Arnavutköy’deki merkeze davet etti.
Karakola kendi cipiyle gitmek isteyen ve sinirli tavırlarıyla dikkat çeken Önal, güçlükle ikna edildi. Avukatı eşliğinde ifadesini veren ünlü popçu, muhabirleri atlatmak için arka kapıdan çıkarak gözden kayboldu.
Trafik güvenliğini tehlikeye atmaktan hakkında kamu davası açılacak olan Önal, Arnavutköy’deki polis merkezine girerken görüntülendi.
Önal, ehliyetine el koyan polis memurlarını, basın mensuplarına haber vermekle itham edip şikâyetçi olacağını söyledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x