İLK DEFA BAŞROLDE !

İLK DEFA BAŞROLDE !

13 Kasım 2016 - 23:50

Efsane dizilerin sevilen oyuncusu Yasemin Çonka’yı başrol heyecanı sardı. Çonka, Müfit Can Saçıntı’nın yeni sinema filminde ilk defa başrolde yer alacak. 5 yıl boyunca Seksenler dizisinde birlikte çalışan ikili, ilk kez birlikte kamera karşısına geçecek.


İkinci Bahar, Yedi Tepe İstanbul, Bir İstanbul Masalı ve Seksenler gibi efsane dizilerle seyircinin gönlünü kazanan Yasemin Çonka, Yaşamak Güzel Şey filminin başrolünde sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

“SENARYO BANA İYİ GELDİ, FİLM DE SEYİRCİYE İYİ GELECEK”

Yıllardır sinema filmi teklifleri alan; ancak şimdiye kadar içine sinen bir hikaye olmadığı için kabul etmeyen Yasemin Çonka Yaşamak Güzel Şey’in senaryosundan çok etkilendiğini belirtti.

İlk defa sinema filminde başrolde yer alacak olan Çonka ‘ Yaşamak Güzel Şey’in daha senaryosunu okurken etkinlendim. Bol bol gülümsedim. Birazcık hüzünlendim. Hayatı sorguladım ve hayatın gerçek güzelliklerini tekrar hatırladım. Senaryoyu okumak bile bana iyi geldi. Bitirince kendimi iyi hissettim. Sanırım filmi izleyen seyircilerimiz de kendini iyi hissedecek…” dedi.

5 YIL AYNI SETTE ÇALIŞTILAR AMA İLK KEZ BİRLİKTE OYNAYACAKLAR

Yaşamak Güzel Şey filminin başrolünü paylaşan Yasemin Çonka ve Müfit Can Saçıntı Seksenler dizisinde 5 yıl birlikte çalışmalarına rağmen ilk kez birlikte kamera karşısına geçecekler. 

5 yıl boyunca Seksenler’in yönetmenliğini üstlenen Saçıntı ve dizinin en sevilen karakterlerinden Nazlı’ya hayat veren Çonka, Yaşamak Güzel Şey filminde rol arkadaşı olacaklar.

NİSAN’DA VİZYONDA!

Yaşamak Güzel Şey, Mandıra Filozofu filmleriyle milyonlarca seyirciye ulaşan Müfit Can Saçıntı’nın yönettiği üçüncü sinema filmi olan Yaşamak Güzel Şey’in çekimleri Kasım ayında başlayacak. Merakla beklenen film Nisan ayında vizyona girecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x