ABD POLİSİ MÜDAHALE ETMEDİ!

ABD POLİSİ MÜDAHALE ETMEDİ!

ABD POLİSİ MÜDAHALE ETMEDİ!

17 Mayıs 2017 - 10:57

Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği Rezidansı önünde toplanan terör örgütü PYD/PKK yandaşları izinsiz gösteri ve taşkınlık yaptı. Terör yandaşları çıkan arbedede bir Türk vatandaşını başından yaraladı. ABD polisinin yetersiz kalması üzerine PYD/PKK yanlılarına Cumhurbaşkanlığı korumaları müdahale ederek grubuBüyükelçilik Rezidansı önünde toplanan ve ellerinde, terör örgütü  elebaşı ABDullah Öcalan posterleri ile YPG paçavraları taşıyan az sayıdaki terör  örgütü destekçisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın girişi esnasında Türkiye  aleyhine slogan atmaya başladı.

ABD polisinin yetersiz güvenlik önlemi aldığı ve terör örgütü  yandaşlarının tahriklerine müdahale etmediği esnada çıkan arbedede Alp Kenan  Dereci adlı Türk vatandaşı başından  yaralandı.

Hastaneye kaldırılan Dereci'ye saldıranlarla ilgili Amerikan polisinin  Türklerin şikayetlerini dikkate almaması ve PYD/PKK yanlılarının gösterilerine  devam etmesi üzerine ortam gerildi. Daha sonra olay yerindeki Cumhurbaşkanlığı korumaları ve diğer Türkler PYD/PKK yanlılarına müdahale etti.

Korumaların müdahalesi üzerine terör örgütü yandaşları kaçarak dağıldı. uzaklaştırdı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x