VİJDANSIZ ! ZEHİRLEDİ VE KAÇTI...

VİJDANSIZ ! ZEHİRLEDİ VE KAÇTI...

VİJDANSIZ ! ZEHİRLEDİ VE KAÇTI...

19 Mart 2017 - 22:30

Vicdansız! Köpeği zehirleyip gülerek kaçtı, kameralara yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde köpeğe zehirli mama veren kadın güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Mamayla birlikte yediği fare zehiri tüm organlarına yayılan 'Tarçın', üç günlük yaşam mücadelesini bugün kaybetti. İlk 48 saati iyi atlatınca iyileşeceği sanılan köpeğin, bu sabah kan kusmaya başladığı, öğle saatlerinde ise öldüğü belirtildi.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde elindeki zehirli mamayı sokağa bırakarak bir köpeğin zehirlenmesine neden olan kadın güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Kimliği belirsiz kadının zehirli mamayı sokağa bıraktıktan sonra gülerek uzaklaşması ise dikkatlerden kaçmadı. 

Gümbet Mahallesi Gediz Sokak'ta iş yeri bulunan Selim Turan, "Tarçın" isimli Golden kırması köpeğini hareketsiz ve bitkin bir halde bulunca veterinere götürdü. Veteriner tarafından ilk müdahalesi yapılan köpeğin zehirlendiği ortaya çıktı. 
MÜDAHALELER YETERLİ OLMADI


Hemen tedavi altına alınan Tarçın serum ve iğne verilerek müşahede altına alınmıştı. Serum verildikten sonra durumu bir süre iyiye giden Tarçın tedavi gördüğü veteriner kliniğinde yapılan müdahalelere rağmen öldü.

SABAH KAN KUSMAYA BAŞLADI


3 gündür yaşam mücadelesi veren Tarçın'ı tedavi eden Veteriner Hekim Yasin İnce, "Dün çok iyiye gidiyordu. 48 saati atlatmıştık. Sabah kan kusmaya başladı. Dışkısında kan tespit ettik. Fare zehiri tüm organlara yayılmış ve iç kanama geçirmeye başlamış. Bugün öğle vakti de köpeği kaybettik" ifadelerini kullandı.
 
SAHİBİ: ŞİKAYETÇİYİZ, PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ


Köpeğin sahibi Selim Turan ise Tarçın isimli köpeğinin öldüğünü anlatarak, "2 gündür çok iyiydi veterinerde tedavi altındaydı. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Emniyet güçlerine giderek durumu bildirdik ve şikayetçi olduk. Bu durumu hayvan hakların derneklerinde ve sosyal medyada paylaşarak bu kişinin kim olduğunu ve bunun gibi insanların deşifre olmasını istedik. Bu kadının bu toplumda yaşayamayacağını tüm sosyal medya hesaplarımızdan duyurduk" dedi.

Köpeğinin nasıl zehirlendiğini öğrenmek için güvenlik kameralarını inceleyen Turan, bir kadının poşet içerisinde işyerinin önüne şüpheli hareketlerle mama bırakıp uzaklaştığını görünce şikayetçi olmuştu. 
GÜLEREK GİDİYOR


Selim Turan ise güvenlik kamerası görüntülerindeki kadının köpeğini zehirlendiğini iddia ederek şunları söylemişti:

"Kadın sokağın başından gelerek 2 arabanın arasında geçiyor. Elindeki poşette bulunan zehri sokağa dökmeye başlıyor. Daha sonra geri dönüp gülerek gidiyor.
Biz de güvenlik kameralarını incelemeye başladık. Görüntüleri inceleyip bu durumu görünce şok olduk. Hemen emniyet güçlerine giderek durumu bildirdik ve şikâyetçi olduk. Bu durumu hayvan hakların derneklerinde ve sosyal medyada paylaşarak bu kişinin kim olduğunu ve bunun gibi insanların deşifre olmasını istedik.

 Bu kadının bu toplumda yaşayamayacağını tüm sosyal medya hesaplarımızdan duyurduk. Bu kişi bir an önce yakalanır ve cezasını çeker inşallah. Biz mamanın ne olduğunu anlayamadık şeker karışımı pirinçli buğday karışımlı yapışkan bir şeydi. Köpeğimiz zehirlendiğini anlamadan önce ben bu karışımı yerde gördüm.

bodrum,muğla,zehir,köpek,gündem,manşet

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x