Kalkan’dan esnaf çıkarması

Kalkan’dan esnaf çıkarması

Kalkan’dan esnaf çıkarması

24 Mart 2017 - 13:11 - Güncelleme: 24 Mart 2017 - 13:33

İstikrarın devamı, güçlü ekonomi için Cumhurbaşkanlığı sistemi

 

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile başladığı ziyaretlerine Fırıncılar, Pazarcılar, Manavlar Odası ile devam etti. Yapılacak Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkenin gücüne güç katacağını vurguladı. Kalkan, “Esnaf ve sanatkârlarımızın ülkemiz için son derece önemli. AK Parti hükumeti olarak 2002 yılından bu yana yaptığımız atılımlarla esnafımıza verdiğimiz sonsuz değer ortadadır” diye konuştu.

 

İzmir nüfusunun 4’te 1’inin esnafla bağlantılı olduğuna dikkat çeken Kalkan, “İstikrar ve güven Türkiye’de AK Parti hükumetiyle gönüllere kazınmıştır. Ahilik kolay değildir. Kardeşliktir, eli açıklıktır. Yaklaşık 300 bin üyenizle kentin ekonomik ve istihdam yönünden büyük bir kesimiyle bağlantıdasınız. Esnafın yarattığı istihdam bünyenizde çalışanlara meslek edindiriyor. Bizler iktidara geldiğimizden beri her zaman esnafımızın yanında olduk. Çıkarttığımız birçok kanunda bunun kanıtıdır. Sizin bereketiniz ülkemizin bereketi. Bizler de evet de bereket var diyoruz” dedi.

 

Hedefimiz istikrarlı ve güçlü Türkiye

 

Yapılacak halk oylamasının sonucunda bir sistem değişikliğine gidileceğine dikkat çeken Kalkan, “Bu sistemin adı da Cumhurbaşkanlığı sistemi. Hedefimiz de bu sistemle çift başlılığı kaldırarak ülkemizin istikrarını ilelebet sürdürmek. Hepiniz bir siyasi görüşe sahip olabilirsiniz ancak burada güçlü Türkiye’nin geleceği söz konusu. İyi düşünüp araştırıp kararınızı vermenizi diliyorum” diye konuştu.

8463278.jpg
3687959.jpg
1007795.jpg
3328069.jpg
6693930.jpg
9076215.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x