BAŞKAN UYAR: “TOPRAKLARINIZI SATMAYIN, BU TOPRAKLAR BİZİM”

BAŞKAN UYAR: “TOPRAKLARINIZI SATMAYIN, BU TOPRAKLAR BİZİM”

21 Ekim 2016 - 09:44

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar köy ziyaretlerine devam ediyor. Uzunkuyu, Birgi ve Barbaros köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan, köylünün ihtiyaçlarını dinledi, isteklerini not aldı. Uyar çiftçilere, “topraklarınızı satmayın, bu topraklar bizim. Tarım arazilerimizi yaşatmak çiftçimizi rahatlatmak için var gücümüzle hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

“Köylünün isteklerini, sıkıntılarını dinlemek, çözüm önerileri üretmek için geldiğini söyleyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Sizler benim için çok değerlisiniz. Siz ne istiyorsanız söyleyin, bizlerde yapmaya çalışalım. Köylerimizin hepsi birbirinden güzel. Biz bu güzelliklerin bozulmasını istemiyoruz. Köylerimiz, köy gibi kalsın istiyoruz. Tarım bizler için çok önemli. Tarımın sürdürülebilirliğini sağlamak adına elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Topraklarınızı satmayın. Topraklarımızın değerini bilelim.” ifadelerini kullandı. Ayrıca Başkan Uyar, Uzunkuyu ve Birgi Köylerinde kadınlara Urla gezisi sözü verdi.

KÖYLÜNÜN YÜZÜ GÜLÜYOR

Köylerde yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Uyar, vatandaşlara isteklerini ve sıkıntılarını sordu. Başkan Sibel Uyar’ın köylere gelip, sıkıntıları dinlemesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirten köylüler; “ Size çok teşekkür ederiz. Sizinle Urla’mızın yüzü güldü. Gerçekten Urla için çalışan bir Başkanımız olmasından dolayı gururluyuz. Siz bizlere her zaman destek çıktınız. Sık sık köyümüze gelip, sıkıntılarımızın olup olmadığınızı soruyorsunuz. Biz her zaman sizin arkanızdayız” dediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x