20 bin sağlık personeli alınacak!

20 bin sağlık personeli alınacak!

20 bin sağlık personeli alınacak!

27 Şubat 2017 - 14:57

Kuşadası'nda gerçekleşen Sağlık Sen İzmir 2 No'lu Şubesi'nin Genişletilmiş Divan Toplantısı'na Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş, İzmir AK Parti Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Sağlık Sen 2 No'lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir, Kamu Hastaneleri Güney Sekreteri Prof. Dr. Behzat Özkan ve Sağlık Sen İzmir 2 No'lu Şubesi yöneticileri ve iş yeri temsilcileri katıldı.

Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş, "Arkadaşlarımız yoğun iş temposu nedeniyle bitmiş durumdadır. Sağlık alanında son 2-3 yıldır 5-7 bin arasında alımlar yapıldı. En az 20 bin sağlık çalışanı alımı yapılmalı. Sayın Sağlık Bakanımız ile 20 bin sağlık personeli alımı için mücadele etme kararı aldık" dedi.

Sağlık Sen İzmir 2 No'lu Şubesi'nin Genişletilmiş Divan Toplantısı'na katılan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ise merakla beklenen açıklamasını yaptı. Akdağ, 20 bin sağlık personeli alımı için çalışma başlattıklarını söyledi.

Birçok sağlık mezununun işsiz olduğu, sağlık çalışanlarının çok fazla mesai yapmak zorunda kaldığını dile getiren yetkililer, istihdam seferberliği kapsamında Bakan Akdağ'ın sözüne sevindi. Sağlık personeli alımları ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmazken, ilerleyen dönemlerde sağlık personeli alımları hakkında detaylar paylaşılacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x