’’FETÖ’’ ÇAĞIN ÖRGÜTÜ...!

''FETÖ'' ÇAĞIN ÖRGÜTÜ...!

27 Mart 2017 - 16:13 - Güncelleme: 27 Mart 2017 - 18:12

AK Parti İzmir Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Hüseyin Kocabıyık, İzmir'de basın temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

''BU FAŞİST BİR  YAPI''

İzlenen Haber, Hüsetin KOCABIYIK'a  Cumhurbaşkanımızın İsviçre'de ağır ifadelerle protesto edildiği eylemleri nasıl yorumladığını sordu.

Bunun insanlık adına utanılacak bir durum olduğunu belirten Kocabıyık, ''bunu sistematik olarak yapıyorlar. Bir taraftan Cumhurbaşkanımızı ''Faşist'' diye uyarıyorlar. Çünkü bunlar bir faşist yapı ve çok rahatsız etti. İnsanlığa ve Dünya kıtasında yaşattıkları büyük insanlık dramlarını hatırlatıyor.

İkincisi ise Avrupadaki ırkçılığın bu tarihsel hafıza uyandırılması hakkında nelere sebep olacağı konusunda insanları uyarıyoruz. Siyasi ihtiraslar ön planda. İsviçrenin bunu yapması için sebep yok alışverişide alacağıda,vereceğide belli. Anlaşıldı ki o işin içinde ''FETÖ'' var. Kimbilir İsviçre bankalarında ne kadar paraları var...! Bu bir örğütlenmedir. Burada Cumhurbaşkanımıza ''sana suikast yaparız'' mesajını vermeye çalışıyorlar.

Avrupa'nın böyle savrulması vahimdir. Biz büyük bir devletiz nasıl davranılması gerektiğini biliriz...''dedi.


“KUVVETLİ ZITLAŞMA GÖRÜNMÜYOR”
Referandum sürecinin genel anlamda ılımlı bir havada geçtiğini ifade eden Kocabıyık, “Hem siyasetçi hem seçmen olarak halk oylamasına giden sürecin olgun bir demokraside nasıl yürümesi gerekiyorsa o şekilde devam ettiğini düşünüyorum. Taraflar birbirlerine zaman zaman sert moda tabirle atarlı cevaplar versede şuana kadar üzecek olay yaşanmadı. 
''15 TEMMUZ DARBE VE İŞGAL GİRİŞİMİDİR''
Bugünlerin güçlü Fransa'sı öyle bir süreçten geçti. 67 yıllık parlamenter sistem tecrübemiz bunalım krizler tarihidir. Acılı zorlu tarihin içinde yaşadık biliyoruz. Bu tarihin artık son bulması gerektiğini düşünüyoruz. En son yaşadığımız korkunç 15 Temmuz darbe ve işgal girişimidir. 15 Temmuz'da halkımız gençlerimiz kadınlarımız vatanları için özgürlük için direndiler. Yeni hükümet sistemi kabul edilecek ve Türk milleti tarihsel yolculuğuna daha demokratik daha özgür devam edecektir. Biz buna içtenlikle inanıyoruz. 16 Nisan'da ümit etttiğimiz sonucun ortaya çıkacağına güveniyoruz. Bu korkunç saldırıyı şehitler verme pahasına püskürttüler” dedi. 
EGE'DE ''EVET'' OYLARI YÜKSELİYOR
Kocabıyık, soru-cevap kısmında Türkiye geneli ve İzmir özelinde evet-hayır oylarının durumu hakkında gözlemlerini ve edindiği bilgileri paylaştı. Kocabıyık şunları söyledi; “Orta Anadolu'da evet yönünde bir hareketlilik görüyorum, genişleme görüyorum. MHP'de tıkanıklık vardı o bölgede. Açıldı. Evet lehine genişleme var. Karadeniz'de de gözlemlediğim evet yönünde genişleme sürüyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da beklenmedik bir oy alacağımızı söylüyorlar. PKK'nın vesayetinden kurtarıldıkça, insanların üzerinden terör baskısı kalktıkça bölge insanı daha sağlıklı değerlendirmeler yapıyor. HDP'ye giden oylar eski AK Parti oylarıydı. Belli ki 'evet' lehine dönüyor.
''MÜCADELEDE KARARLIYIZ''
Mücadele kararlılıkla süreceğini belirten Kocabıyık, toplumun bu konuda duyarlı olması gerektiğini vurguladı.Hüseyin Kocabıyık; '' Kurumların duyarlı olması gerek. Siyasi irade kararlılık sergilerken toplumun başka kesimleirnde gevşeklik olursa olmaz. Bu örgüt herkes için tehlike... ” dedi.
''GALATASARAY CUMHURBAŞKANININ GÖNLÜNÜ ALMALI''
Hüseyin Kocabıyık, Galatasaray Kulübü'nün kararı hakkında şunları söyledi: 
"Ben çok üzgünüm. Galatasaray tarihinin en büyük ayıbını yaptı. Hiç yakıştıramadım Galatasaray’a. FETÖ’ye ne olduğu ortaya çıktıktan sonra dahi açıkça destek veren ve örgüt üyesi olduğu şeklindeki tanımları hak eden iki kişinin Galatasaray ile ilişkilerinin kesilmemesi için sergilenen bir tavır söz konusu ve bu tavır çok düşündürücü ve tehlikelidir. Galatasaray kongresinde Cumhurbaşkanı yuhalanıyor.  O Cumhurbaşkanı ki Arena Stadı’nı Galatasaray’a hediye etmiştir. Galatasaray Cumhurbaşkanımızın gönlünü almalıdır. Savundukları kişinin 15 Temmuz gecesi tweeti gören var mı? 'Hiç kimse sokağa çıkmasın' diyor. Niye? Darbeciler rahat rahat darbe yapsın diye. Bunu yazan adam bu darbenin içinde.” 
Burada yapılmak istenen Galatasaray seyircisi ile hükümeti karşı karşıya getirmek. 
Bu örğütün en büyük özelliği ''evrimleşme kabiliyeti'' olmasıdır.ÇAĞIN örğütüdür. Nereye girse o şekli alıyor fakat ana konusundan sapmıyor, büyük bir istihbarat örğütüdür...'' dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x