İZMİR’DE DİYET İÇİN MAZERET KALMADI

İZMİR'DE DİYET İÇİN MAZERET KALMADI

04 Kasım 2016 - 10:27

Atakent Karşıyaka’ da hizmete giren Lezzetli Yaşam Merkezi, kişiye özel hazırladığı diyet mönüleri, özel beslenme gerektiren sağlık sorunları olan kişiler için hazırladığı yemekler, sağlıklı beslenme ve sporcu paketleri ile beslenme sorununa çözüm getiriyor.

Vakti olmayan, dışarıda yemek yemeyi sevmeyen, yese de her yerde yemek yiyemeyen, diyet yapan, özel beslenme gerektiren sağlık sorunu olan, düzenli spor yapan / sporcu olan … kısacası beslenme ile ilgili ‘özel ilgi’ gerektiren herkes için İzmir’ de artık Lezzetli Yaşam var.

İşletmeci Yaşam Orak tarafından Atakent Karşıyaka’ da kurulan Lezzetli Yaşam, tüm İzmir’i fazla kilolarından kurtararak daha fazla sağlık ve mutluluğa kavuşturmak için hizmet vermeye başladı. Lezzetli Yaşamda, kolayca ve keyifle kilo verilmesini sağlamak amacıyla günlük alınması gereken kalori miktarları ve özel durumlar göz önüne alınarak en taze sebze/meyveler ve en kaliteli ürünlerle, son derece temiz ve hijyen koşullarda hazırlanan kişiye özel paketler, ayrıca adrese de teslim ediliyor. Günlük koşturmaca içinde alışveriş, yemek hazırlığı, porsiyon ayarlaması gibi dertler böylelikle rafa kalkıyor. Merkez, mönü çeşitliliği sayesinde keyifle ve sağlıkla forma girilmesine yardımcı oluyor.

Sağlıklı Yaşam, Lezzetli Yaşam’ la mümkün…

Lezzetli Yaşamın müşterilerine sunduğu hizmetler:

1- Detox: 3 günlük sıvı detox, 5 günlük katı detox

3 Günlük Sıvı Detox: Soğuk sıkım sebze ve meyve suları ile yapılan detoxta amaç; katı yiyeceklerden kısa bir süreliğine uzak durarak sindirim sistemimizi dinlendirmek ve vücudumuzun bu sayede yeniden yapılanmaya, toksinlerden arınmaya odaklanmasını sağlamak. Programla,3 gün boyunca vücudu aç bırakmadan besin değeri yüksek vitamin ve mineral yüklü içeceklerle vücudu ve hücrelerimizi beslemek amaçlanıyor.

5 Günlük Katı Detox: Katı&sıvı karışık olarak düzenlenen özel yağ yakıcı tariflerden oluşan detoxda amaç metabolizmayı hızlandırmak ve yağ yakımını arttırmak. Protein ihtiyacının da karşılandığı 5 günlük programda kas kaybı yaşanmadan yağdan kilo kaybı hedefleniyor.

2- Standart Diyet Paketi: Diyetisyen gözetiminde kalori hesapları yapılarak hazırlanan diyet paketi size lezzetli ve sağlıklı beslenerek zayıflama imkanı sunuyor.

3- Kişiye Özel Diyet Paketi: Diyetisyeninizin sizin için düzenlediği diyet listeniz birebir ölçülerinde hazırlanıp adresinize teslim ediliyor.

4- Sağlık Sorunlarına Özel Beslenme: Şeker, tansiyon, guatr, obezite… gibi özel beslenme gerektiren sağlık sorunları için kişiye özel beslenme programları hazırlanıp günlük taze olarak adrese teslim ediliyor.

5- Sporcu Özel Paketi: Düzenli spor yapan ya da profesyonel olarak bir spor dalı ile uğraşan kişilerin günlük almaları gereken kalori miktarlarına göre hazırlanan kişiye özel beslenme paketleri yine adrese teslim ediliyor.

6- Sağlıklı Beslenme Paketi: İş hayatının günlük koşuşturmacasında sizi sağlıksız beslenmekten ve ne yiyeceğim derdinden kurtaran bu paket sayesinde hem kilonuzu koruyacak hem de sağlıklı besleneceksiniz.

Ulaşmak isteyenler için: www.lezzetliyasam.com / 0 530 667 76 62 – 0 532 053 95 72 Atakent- İzmir

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x