OLYMPİACOS, FENERBAHÇE’Lİ İSMİ TRANSFER ETTİ!

OLYMPİACOS, FENERBAHÇE'Lİ İSMİ TRANSFER ETTİ!

Olympiacos, Fenerbahçe'den o ismi transfer ettiğini açıkladı.

05 Temmuz 2017 - 20:50

Yunan ekibi Olympiacos, Fenerbahçe'de forma giyen Emmanuel Emenike'yi transfer ettiğini duyurdu.
Olympiacos, Fenerbahçe'den Emmanuel Emenike'yi transfer ettiğini açıkladı.
Yunan basınına göre; Emenike için Olympiacos, Fenerbahçe'ye 2.5 milyon Euro bonservis ödeyecek. Olympiakos ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan sezon başına 2 milyon Euro kazanacak.
Emenike, Olympiacos'a imza attıktan sonra, "Buradaki taraftarlarıma merhaba demek istiyorum. Her zaman elimden gelenin en iyisini vereceğim." ifadelerini kullandı.
EMENIKE, İSTANBUL'A BU SÖZLERLE VEDA ETTİ

Fenerbahçe'den Olympiacos'a transfer olan Emmanuel Emenike, İstanbul'a veda etti.
Kendisine ait instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Emenike, "Güzel şehir İstanbul'dan ayrılıyorum." ifadelerini kullandı.
"İSTANBUL BENİM EVİM GİBİ"

Fenerbahçe'den Olympiacos'a 2.5 milyon Euro bonservis ücretiyle transfer olan Emenike, daha önce, "Olympiacos'a transferim için heyecanlıyım. Gerçekten mutluyum. Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşadım, bu takımın bir parçasıydım. Bu takım için birçok gol kaydettim, Süper Kupa'yı kazandık. Türkiye'de uzun yıllar futbol oynadım. Burası benim evim gibi. Buraya 2009'da geldiğimde bir çocuktum. Burayı evim gibi görüyorum ve hep burada olacağım." ifadelerini kullanmıştı.
Kesintili olarak Fenerbahçe'de toplam 4 dönem geçiren Emmanuel Emenike, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 93 maçta 25 gol atıp 22 asist yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x