ANTALYASPOR MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN OLACAK?

ANTALYASPOR MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN OLACAK?

ANTALYASPOR MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN OLACAK?

05 Mayıs 2017 - 17:07

Antalyaspor Medipol Başakşehir maçı ile nefes kesecek bir mücadele sahne alacak. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ı yenerek zirve yarışında puan farkını 4'e indiren Başakşehir, zorlu Antalyaspor deplasmanına konuk oluyor. Peki Antalyaspor Medipol Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta?
Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında bu akşam deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın 4 puan gerisinde ikinci sırada yer alan turuncu-lacivertli ekip, Antalyaspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak siyah-beyazlılarla arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 1'e indirmek istiyor. Antalyaspor ise Medipol Başakşehir'i mağlup ederek, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma iddiasını sürdürmeyi hedefliyor
Antalyaspor Medipol Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta?
Antalyaspor ile Medipol Başakşehir arasındaki karşılaşma, Antalya Stadı'nda bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak 
Medipol Başakşehir, rekorlarını altüst etti  
Turuncu-lacivertli ekip, Süper Lig'in geride kalan 29 haftasında gösterdiği performansla kulübe ait bir sezonda en fazla puan, galibiyet, gol ve averaj rekorlarını kırdı.                    
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ederek şampiyonluk umutlarını koruyan Medipol Başakşehir, şu ana kadar gösterdiği performansla sezonun bitimine 5 hafta kala kulüp rekorlarını kırmayı başardı. Süper Lig'deki 9. sezonunu geçiren turuncu-lacivertli ekip, 29 hafta sonunda kulübe ait bir sezonda en fazla puan, galibiyet, gol ve averaj rekorlarını kırdı. Ligin 3. haftasında liderlik koltuğuna oturan ve 18. haftaya kadar zirvede kalmayı başaran Medipol Başakşehir, sezonun bitimine 5 hafta kala 60 puana ulaştı ve bu alanda bir ilke imza attı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x