ÇİĞLİ’DE TOPLU AÇILIŞ VE TEMEL ATMA

ÇİĞLİ'DE TOPLU AÇILIŞ VE TEMEL ATMA

09 Ekim 2016 - 20:10

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çiğli’de toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.

Çiğli Belediyesi Evka 2 Pelikan Sosyal Tesislerinde düzenlenen 25 tesisin açılışı ve temel atmasının gerçekleştiği toplu açılış töreni yoğun katılımla yapıldı. Törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, milletvekilleri Mustafa Balbay, Musa Çam, Özcan Purçu, Tacettin Bayır, CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nurşen Balcı, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda konuk katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın konuşmalarının ardından açılış kurdelesi konuklar tarafından hep birlikte kesildi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, yoğun katılım ve alkış eşliğinde protokoldeki yerini aldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Çiğli Belediyesinin hizmet ve faaliyetlerinin anlatıldığı tanıtım filmi izlendi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu; “İzmir’i dünya izliyor”

Konuşmasına İzmir’e ve İzmirlilere övgü yaparak başlayan ve konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, “İzmir’in milletvekili olmaktan gurur duyuyorum. İzmir sadece Türkiye’nin değil dünyanın dikkatle izlediği kentlerden biri. Olağanüstü büyüyor ve kentleşiyor. Ana noktada CHP’li belediyeler var. Cumhuriyet ve kurucu değerlerden uzaklaşmamalıyız. Mustafa Kemal Atatürk’ü vatanımı sevdiğim gibi seviyorum. Türkiye’nin huzura ve CHP’ye ihtiyacı var” diye konuştu.

Başkan Hasan Arslan: Sosyal hizmetler önemli

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, konuşmasında açılışı yapılan tesisler hakkında bilgi verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile yaptıkları uyumlu çalışmalara değinen Başkan Hasan Arslan, sosyal demokrat bir belediye olarak sosyal hizmetlere önem verdiklerini söyledi. Başkan Arslan şöyle konutu; “Çocuklarımızı, gençlerimizi ve kadınlarımızı sosyal yaşama uyumunu hedefleyen projelere ağırlık verdik. Biz CHP’li belediye başkanları olarak, sosyal demokrat belediyeciliğin ilkeleri ile kentimizi yönetmekteyiz. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışıyoruz. Desteklerin devamını bekliyoruz.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x