FENERBAHÇE’DE 5 GOLE 50 BİN TARAFTAR !

FENERBAHÇE'DE 5 GOLE 50 BİN TARAFTAR !

02 Kasım 2016 - 11:25

Bu sezon evinde yaptığı 5 lig ve 3 Avrupa maçında hep boş tribünlere oynayan Fenerbahçe yarın ilk kez dolu tribünlere oynayacak. 5-0 kazanılan Karabük maçı sonrası Avrupa Ligi’ndeki Manchester United mücadelesi öncesi biletlere büyük talep olması sarı lacivertli yönetim ve futbolcularda heyecan yaratıyor..

Fenerbahçe’de 5-0’lık Karabükspor maçından sonra tribün bereketi yaşanıyor... Sarı lacivertliler yarınki Manchester United maçı için dün öğlen saatlerine kadar 15 bin 500 bilet satıldığını açıkladı. Bu rakam akşam saatlerinde 18 bini geçti. Maça kadar stadyumdaki biletlerin tamamına yakının tükenmesi bekleniyor. Kombine biletler ile birlikte tribünde 50 bin kişinin olması hedefleniyor. Bu sezon ilk kez dolu tribünlerin önünde oynayacak olan sarı lacivertliler büyük bir heyecanla bu maçı bekliyor.

 
ÖĞRENCİLER GELİYORDU

Fenerbahçe’de tribünler boş kaldığı için kulübün spor okullarından öğrenciler maçlara getiriliyordu.

Bu uygulama ile tribünler kısmen dolarken bu karşılaşmada böyle bir uygulama olmayacak. Önceki maçlarda ilk gün ancak bin civarı bilet satabilen Fenerbahçe’de bu rakam Manchester United maçı öncesi bu kez ilk günde 8 bin 500 rakamına ulaşmıştı...

Uzun zaman sonra dolu tribünler önünde oynayacak olan sarı lacivertli futbolcuların galibiyet ile taraftarları yeniden tribüne çekmek istediği belirtiliyor.
 
FENERBAHÇE’NiN BU SEZONKİ SEYiRCi TABLOSU

SÜPER LİG

Fenerbahçe-Kayseri         13 bin

Fenerbahçe Bursa           16 bin

Fenerbahçe-Gaziantep       17 bin

Fenerbahçe-Alanya          12 bin

Fenerbahçe-Karabük         10 bin

AVRUPA

Fenerbahçe-Monaco          15 bin

Fenerbahçe-Grasshoppers    14 bin

Fenerbahçe-Feyenoord       19

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x