İREM DERİCİ HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI: ÖLENE KADAR...

İREM DERİCİ HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI: ÖLENE KADAR...

İREM DERİCİ HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI: ÖLENE KADAR...

05 Ağustos 2017 - 23:40

İrem Derici 7. Büyük Ankara Festivali'nde verdiği konserde zor anlar yaşadı. Harun Kolçak'ın 'Gir Kanıma' şarkısını seslendiren Derici, sahnede gözyaşlarına boğuldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 7. Büyük  Ankara Festivali'nde sahne alan İrem Derici, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden  Harun Kolçak'ın 'Gir Kanıma' şarkısını seslendirdi.  Çocukluk hayranı olduğu Kolçak'ın kendisi için çok büyük bir sanatçı olduğunu belirten Derici, gözyaşlarına hakim olamadı.

RAPORLU OLMASINA RAĞMEN SAHNEDE
Çok duygusal dönemlerden geçtiğini ifade eden Derici, son dönemde magazin basınında geniş yer bulan sağlık durumuna da değindi. Yoğun tempoda devam eden konser programı nedeniyle yorgun düştüğünü belirten sanatçı, "15 günlük sağlık raporum olmasına rağmen bugün sahnedeyim. Bu işi çok seviyorum o yüzden sevenlerimden kopamıyorum" dedi. İrem Derici, sunuculuğunu üstlendiği televizyon programını da sağlık problemleri nedeniyle sonlandırdığını ifade etti.

"ÖLENE KADAR BENİM ABİMDİR"
Festivalde aynı gün sahne alan  Mustafa Ceceli ile düet yapan İrem Derici, izleyenlere muhteşem bir konser verdi. 'Kıymetlim' isimli şarkıyı birlikte seslendiren ikiliden Derici, Ceceli ile ilgili şunları söyledi: "Aynı karından çıkmasak da aynı karında büyümesek de bu adam ölene kadar benim abimdir. Hayattaki en büyük isteğim inşallah bir gün benim de onun gibi bir oğlum olur."

"APAÇİYSEK SUÇUMUZ NE?"
'Kıymetlim' şarkısının yılın düeti olacağını ifade eden  Mustafa Ceceli, "Bu şarkı sene sonu geldiğinde tahmin ediyoruz ki bütün ödülleri toplayacaktır. Ayrıca 'Kıymetlim'i bugün  Ankara'da ilk kez sahnede canlı olarak birlikte söyledik" dedi. Ceceli, konser sırasında da sık sık elektronik klavye eşliğinde hayranlarını coşturdu. "Apaçiysek suçumuz ne?" diyen sanatçı, bir dönem oldukça meşhur olan 'apaçi müziği' ile sahnede dans etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x