Kim Kardashian’ın Güzellik Sırları

Kim Kardashian’ın Güzellik Sırları

Kim Kardashian’ın Güzellik Sırları

06 Mayıs 2017 - 13:28

Saçları Peruk Sanılacak Kadar Bakımlı Olan Kim Kardashian’ın Güzellik Sırları

 

Ünlü televizyon yıldızı katıldığı her davette dikkatleri üzerine çekiyor. Hatta o kadar ki, uyguladığı saç bakımı yüzünden zaman zaman saçlarının peruk olduğu söylentisi bile çıkıyor. Ancak Kardashian gerçeküstü güzelliğini basit sırlara borçlu!

Saçlarını haftada 2 kez yıkıyor

Kardashian’ın bakımlı görüntüsü nedeniyle perukla karıştırılan saçlarının sırrı son derece basit. Ünlü TV fenomeni saçlarını sadece haftanın iki günü yıkıyor. Stilist Chris McMillian da Kim’in yaptığı şeyi doğruluyor ve saçları sürekli yıkamanın en sık yapılan hatalardan olduğunu söylüyor.

Sıklıkla yıkanan saçlar öz besinlerini kaybediyor ve zayıf düşüyor. Kardashian, saçlarını şampuanlamak istediğinde ise, hassas saçlar için üretilen, yumuşak bir şampuan kullanıyor. İnanması zor ama kullandığı şampuanın fiyatı sadece 22 Dolar.

Bir yıldız gibi bakmak için…

Ünlü televizyon yıldızı, konu kaş şekillendirmesi olunca epey maharetli. Neticede bir yıldız olmak için, bir yıldız gibi bakmak lazım! Kardashian, hayatı boyunca kendi kaşlarını kendisi şekillendirmiş. Ta ki kuaförü Anastasia Soare ile tanışıncaya kadar. Ancak Kim bütün işi ona bırakmıyor. Kaşları konusunda oldukça titiz olan Kardashian’a sırrı sorulduğunda verdiği cevap, “Sadece banyodan sonra, gözeneklerimin en fazla açık olduğu anda kaşlarımı alırım.” oluyor. Sizin de el beceriniz Kim kadar fazlaysa artık kaşlarınızı almak için en uygun zamanı biliyorsunuz!

Gözlerdeki siyah gölgeler ondan soruluyor

En iyi allık tonunu seçmek artık çocuk oyuncağı

Kardashian, en iyi tonu bulmak için favori rujunu ve allığını karıştırarak bir kombinasyon oluşturuyor. Ancak, bu kombinasyonu yaparken baz aldığı şey kendi cildi. Yanağınızı hafifçe sıkıp oluşan kırmızılığı allığınızla kıyaslayarak yüzünüze en uygun rengi bulabilirsiniz. Yanağınızdaki kırmızılık, mümkün olduğu kadar seçtiğiniz allığın rengine yakın olmalı.

Sıra dışı kirpikleri en çok merak edilen şeylerden birisi

Konu kirpikler olunca, Kardashian katmanlı maskaralardan şaşmıyor. Zaman zaman takma kirpikler de kullanan ünlü yıldız, takma kirpiğe sürdüğü yapıştırıcının her yere eşit dağılması için cımbız kullanıyor. Elinin tersine bir damla yapıştırıcı sürdükten sonra cımbızla tuttuğu takma kirpiği bu damlanın üstünde yavaşça gezdiriyor. Daha sonra, takma kirpiği yapıştıracağı yeri en iyi şekilde görebilmek için aynanın karşısında kafasını kaldırarak kendisine bakıyor.

En iyi hatları yaratma konusunda da söyleyecekleri var

Kardashian yüz makyajı için hat yaratma tekniğine oldukça güveniyor. İki çocuk annesi yıldız isim, “Önce elmacık kemiklerine, sonra çenemin altına, son olarak da geri kalan kısmı kapatırım.” diyor. Kardashian, cildini olduğundan daha parlak gösteren kapatıcıları ise tercih etmiyor.

Bu makyajın bir de temizlemesi var tabii

Kardashian makyajını temizlemek için sadece ve sadece makyaj temizleme ürünleri kullanıyor. Kardashian’a göre sivilceleri ve kırışıklıkları önlemenin ilk adımı yatağa temiz bir ciltle gitmek. Dermatolog Howard Sobel, makyajın gün içinde havada bulunan pek çok kir unsurunu tuttuğunu ve makyaj temizlenmezse yüzün bu kirleri emdiğini söylüyor. Güzellik uzmanı Laura Mercier ise, makyajı silmek için bebek temizliği amacıyla üretilen ıslak mendilleri kullanmanın sık yapılan bir hata olduğu konusunda uyarılarda bulunuyor. Mercier, bu mendillerin makyaj temizliği için gereken bileşenlerden yoksun olduğunu ve bu mendillerle yapılan temizliğin yetersiz kalacağını belirtiyor.

Kardashian tırnaklarını şekillendirmek için pek çok kadın gibi bakım salonlarını tercih ediyor ama iş oje sürmeye gelince bunu her zaman kendisi yapıyor. Tırnaklarının köşeli görünmesi konusunda takıntılı olduğunu çekinmeden belirten ünlü yıldız, tırnaklarının törpülenmesini ise sürekli aynı görevliye yaptırıyor. Kardashian, ideal tırnaklara sahip olmak için, törpüleme işleminin hep aynı tarafa doğru yapılması gerektiğini, bu sayede tırnakların kırılmalardan korunacağını belirtiyor.

Peki pürüzsüz bir cildin sırrı nedir?

Kardashian cildinin pürüzsüzlüğünü Kore masajına borçlu. Bu konuda Los Angeles’taki masörüne güvenen ünlü yıldız iş pürüzsüz bir cilde gelince Asya masajından vazgeçmiyor.

En önemli sır doğru beslenmek

Sık sık selülitleriyle gündeme gelen Kardashian, bu sorunla başa çıkmak için düzenli egzersiz yerine diyete başvuruyor. Uyguladığı diyetle selülitlerinden daha çabuk kurtulduğunu iddia eden yıldız isim kahvaltı için yulaf, öğle yemeği için salata ve akşam yemeği için tavuk tercih ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x