ŞARJ BAHANELİ TECAVÜZE SAVCI 12 YIL HAPİS İSTEDİ…

ŞARJ BAHANELİ TECAVÜZE SAVCI 12 YIL HAPİS İSTEDİ…

ŞARJ BAHANELİ TECAVÜZE SAVCI 12 YIL HAPİS İSTEDİ…

24 Ağustos 2017 - 13:06

Üniversite öğrencisi H.B.G.’ye (26) cinsel saldırıdan tutuklanan, televizyon dizilerinde sanat yönetmenliğini yapan Hakan Sur (39) hakkında “Nitelikli cinsel saldırı” suçundan 12 yıla kadar hapis cezası istendi. 

Beşiktaş’ta bir ay önce yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti: Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencisi 26 yaşındaki H.B.G., eski erkek arkadaşının asistanlığını yaptığı ünlü televizyon dizilerinin sanat yönetmeni Hakan Sur ile bir mekanda karşılaştı.

Aynı masada oturan ikili bir süre eğlendikten sonra Hakan Sur, H.B.G.’yi “Telefonumun şarjı bitti, evim yakın, gel bana gidelim şarj ettikten sonra tekrar çıkarız” diyerek evine davet etti.

Bunun üzerine H.B.G. ile Hakan Sur birlikte eve gitti. Burada bir süre vakit geçirdikten sonra Sur, “Burada yatak var, burada kal’ dediği H.B.G’den olumsuz yanıt aldı. Reddedilen Sur, iddiaya göre H.B.G.’e cinsel saldırıda bulundu.

Evden çıkan H.B.G gittiği hastanenin polisine şikayetçi oldu. Sur'un daha önce de B.K.’ya cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi. 

Dava İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x