ECE USLU SİLİKONLARI PATLADI ORTALIK KARIŞTI

ECE USLU SİLİKONLARI PATLADI ORTALIK KARIŞTI

ECE USLU SİLİKONLARI PATLADI ORTALIK KARIŞTI

15 Nisan 2017 - 23:59

Sette sinir krizi geçirdiği söylenen Ece Uslu'nun, aslında o gün patlayan silikonları nedeniyle öfkeli olduğu iddia edildi
Televizyon dünyası günlerdir, 'Dayan Yüreğim' dizisinin setinde yaşanan olayı konuşuyor. İş yoğunluğundan bunalan ve tükenmişlik sendromu yaşayan Ece Uslu, ortalığı kırıp döktü. Ancak Ece Uslu'nun psikolojik bir sorun değil başka bir problem yaşadığı iddia ediliyor. 

MORALİ BOZULDU

Söylenenlere göre o gün sette Ece Uslu'nun silikonu patladı.
Morali bozulan Ece Uslu, sinirden ortalığı birbirine kattı.

ECE USLU KİMDİR?
Ece Uslu, 9 Eylül 1974 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Annesinin adı Nazan Uslu’dur. 1976 yılında kelebek gazetesinin düzenlediği çocuk güzeli yarışmasında 2.oldu. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bale ve müzik sınavlarını denedi. 14 yaşındayken 1988 yılında annesi ile birlikte İstanbul'a taşındı. İstanbul’a gelince iki sene Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'na devam etti. Liseye Türk Koleji, Eseniş ve Evrim kolejlerinde devam etti. Aynı zamanda Ferhan Şensoy Nöbetçi Tiyatrosu'nda bir sene boyunca oyuncu olarak çalıştı. Lise yıllarından itibaren Başak Gürsoy mankenlik ajansına bağlı olarak beş sene boyunca fotomodellik ve reklam oyunculuğu yaptı.
1989 yılında “İz Peşinde” adlı dizi ile oyunculuk kariyeri başladı. 1991 yılında, Kadir İnanır'ın başrolünü oynadığı “Ah Gardaşım” filmi ile sinemaya başlamış oldu.

İlk başrolünü ise 1993 yılında “Kıvılcım” adlı filmde bir üniversite öğrencisini canlandırarak Tarık Tarcan ile paylaştı. 1994 yılında “Yalancı” adlı sinema filminde Mehmet Aslantuğ ile birlikte rol aldı.
1995 yılında “Sahte Dünyalar” adlı dizide, 1996 yılında “Kara Melek”, 2000 senesinde “Üç Kadın” filminde oynadı.

1996 - 1999 yılları arasında senaryosunu Nuran Devres ve Kubilay Zerener’in yazdığı “Kara Melek” dizisinde Sanem Çelik, Ece Uslu, Mustafa Alabora, Zerrin Arbaş, Ziya Kürküt, Aliye Uzunatağan, Zehra Alptürk, Mehmet Ali Alabora, Kaan Çakır, Görkem Yeltan ile birlikte rol almıştır.

2002 yılında başrolünü üstlendiği “Zerda” adlı dizide performansı ile başarısını perçinledi. Dizinin yönetmeni ise Kudret Sabancı. Başrollerini Yavuz Bingöl ile Ece Uslu'nun, Burak Sergen ve Güven Hokna ile paylaştığı "ZERDA"da diğer rolleri Köksal Engür, İdil Fırat, Deniz Oral, Yılmaz Köksal gibi isimler paylaştı.
Ece Uslu, 2013 yılında “Karagül” dizisinde Yavuz Bingöl, Mesut Akusta ve Hilal Altınbilek ile başrolleri paylaştı.
Şu an ise "Dayan Yüreğim"de Cansel Elçin ile başrolü paylaşıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x