Hakan Altun, İzmir’i salladı

Hakan Altun, İzmir'i salladı

Hakan Altun, İzmir'i salladı

06 Mart 2017 - 21:10

Fantezi müziğin sevilen isimlerinden Hakan Altun, Kaya İzmir Thermal-Convention'da gerçekleşen konserde İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Yaklaşık bin 200 kişinin izlediği konserde iki saat sahnede kalan Hakan Altun, şarkıları kadar sempatik tavırlarıyla dikkati çekti. Altun, istek üzerine 'Telefon' ve 'Hani Bakleyecektin' şarkısını 3 kez seslendirdi. 

Hakan Altun; "Askere gittiğimde çok sevdiğim biri vardı. Onu bırakarak askere gittim. Günlerce telefon sıralarında aileme ve sevdiğim insana telefon etmek için sıra bekledim. Acemi olduğumuz için bizi çok bekletiyorlardı. Sıranın bana geldiği gün yine saatlerce kuyrukta bekledim telefon etmek için. İlk ailemi aradım, daha sonra onu aradım ama 'beni daha sonra ara, müsait değilim' dedi ve telefonu yüzüme kapattı. Ben de o duyguyla 'Hani Bekleyecektin'i yaptım" ifadelerini kullandı. 

İzmir'e hayran olduğunu dile getiren Altun, "Bunu geçen sene yine bu muhteşem salonda dile getirmiştim bu sene yine söylüyorum. Bir gün İstanbul'dan taşınma kararı verirsem İzmir'e yerleşirim. İstanbul'dan sonra yaşayabileceğim tek yer İzmir' dedi.

Hakan Altun'dan önce sahne alan Aslızen ve klarnet sanatçısı Fatih Dinletir, seslendirdikleri şarkılarla geceye katılanlardan tam not aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x