BERKAY: İNŞALLAH EŞİM BEN SAHNEDEYKEN DOĞUM YAPMAZ...

BERKAY: İNŞALLAH EŞİM BEN SAHNEDEYKEN DOĞUM YAPMAZ...

BERKAY: İNŞALLAH EŞİM BEN SAHNEDEYKEN DOĞUM YAPMAZ...

15 Haziran 2017 - 13:04

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Berkay, babalık heyecanının gittikçe arttığını açıkladı. İlk kez çocuk sahibi olacak olan Berkay-Özlem Şahin çifti, 40 gün sonra bebeklerine kavuşacak. Kız babası olacak ünlü şarkıcı, eşinin doğumunun yaklaşmasıyla birlikte heyecanının arttığını belirterek “Baba olmak değişik bir durum. Son birkaç haftadır daha fazla babalığı hissetmeye başladım. Çünkü bizim ufaklık tekme atmaya ve yerinde durmamaya başladı. O daha bir değişik haz veriyor insanın içine. Bekliyoruz, Allah nasip ederse sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız” ifadelerini kullandı.

Doğumu yurt dışında düşündüklerini iş yoğunluğu nedeniyle Türkiye'de eşinin doğum yapmasına karar verdiklerini dile getiren Berkay, "Doğumu Türkiye'de yapacağız. Yurt dışı istedik ama benim konser yoğunluğundan dolayı Türkiye'de doğum yapılmasına karar verdik. Şu anda en fazla 40 gün daha var. Allah bilir yine de ne zaman olacağını ama doktorumuz 30 veya 40 gün kaldı dedi” şeklinde konuştu.
"Siz sahnedeyken eşiniz doğum yaparsa ne yaparsınız?’ sorusuna Berkay “İnşallah öyle bir şey olmaz. Çok endişe ederim, eşimin yanında olamamak üzer beni. Allah'ın izniyle yanında olurum büyük ihtimal. Eşimi yalnız bırakmam” yanıtını verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x