ULAŞTIRMA VE TCDD PERSONEL ALACAK! İŞTE DETAYLAR...

ULAŞTIRMA VE TCDD PERSONEL ALACAK! İŞTE DETAYLAR...

ULAŞTIRMA VE TCDD PERSONEL ALACAK! İŞTE DETAYLAR...

30 Ekim 2017 - 22:10

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı merkez  teşkilatında görevlendirilmek üzere 3 ulaştırma ve haberleşme uzman yardımcısı, 2  denizcilik uzman yardımcısı ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD)  İşletmesi Genel Müdürlüğüne 5 müfettiş yardımcısı alınacak.
Resmi gazete'de yayımlanan ilanlara göre, Ulaştırma, Denizcilik ve  Haberleşme Bakanlığınca merkez teşkilatında görevlendirilmek üzere sözlü giriş  sınavıyla 3 ulaştırma ve haberleşme uzman yardımcısı ve 2 denizcilik uzman  yardımcısı alımı gerçekleştirilecek.

Başvurular, 10 Kasım'a kadar Bakanlığa şahsen veya posta yoluyla  yapılabilecek. Sözlü yapılacak giriş sınavının tarihi Ulaştırma, Denizcilik ve  Haberleşme Bakanlığı tarafından www.udhb.gov.tr internet adresinden ilan  edilecek.

Sınav sonuçlarının açıklanmasından itibaren 7 günde Personel ve eğitim  Dairesi Başkanlığına itiraz yapılabilecek. İtirazlar, ilgili komisyon tarafından  en geç 7 iş gününde incelenerek sonuç ilgiliye yazılı bildirilecek.

TCDD'YE 5 MÜFETTİŞ YARDIMCISI ALINACAK

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü de Teftiş Kurulu Başkanlığında  görevlendirilmek üzere 5 müfettiş yardımcısı alımı için sınav açtı.

Başvurular, 8 Aralık'a kadar TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Teftiş  Kurulu Başkanlığına yapılacak. Yazılı sınav 23 Aralık'ta gerçekleştirilecek.  Yazılı sınavda başarılı olanlar sözlü sınava alınacak.

Giriş sınavının yazılı ve sözlü bölümlerini kazanan asil ve yedek  adayların listesi, TCDD Teftiş Kurulu Başkanlığı ile www.tcdd.gov.tr adresinden  ilan edilecek. Ayrıca, TCDD Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından gerekli tebligat  yapılacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x