ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI EROĞU: HER TÜRLÜ DESTEĞİ...

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI EROĞU: HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI EROĞU: HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

04 Ağustos 2017 - 15:09


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Başta alçak FETÖ olmak üzere PKK, PYD, DEAŞ gibi bütün terör örgütlerini Allah perişan etsin. Bunlara destek veren devletlerin verdikleri bütün silahlar kendilerine dönsün. Bizim ülkemizin önünü kesmek ve kardeşlerimizi öldürmek için verdikleri silahlar onlara dönsün. O devletler de tarih sahnesinden silinsin inşallah." dedi.

"Eski Türkiye'de  Ağrı unutulmuş, kıyıda köşede kalmış bir ildi. Ama ilk defa Ağrı'yı  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hatırladı ve muazzam yatırımlar için  talimatı verdi. Şuana kente geçen yılın sonuna kadar 10 milyar lira yatırım  yapılmış"

Eroğlu, Ağrı Valilik Meydanı'nda toplu temel atma töreninde yaptığı  konuşmada, temeli atılan 8 tesisin toplam maliyetinin 100 milyon lira olduğunu  belirtti.

 Ağrı'ya eli boş gelmediklerini ve müjdelerle geldiklerini vurgulayan  Eroğlu, "Daha önce 36 müjde getirmiştik bugünde 8 müjde getirdik toplam 44 müjde  oluyor. Ağrı her şeyin en güzeline layık, yapmaya devam edeceğiz.  " ifadesini  kullandı.

Kendisi dışında Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Aile ve  Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın da bugün Ağrı'da olduğuna  işaret eden Eroğlu, şöyle konuştu:

 "Ağrı'ya hakikaten yağmur gibi bereket yağıyor, yatırım yağıyor. Biz  de her türlü desteği vereceğiz. Eski Türkiye'de Ağrı unutulmuş, kıyıda köşede  kalmış bir ildi. Ama ilk defa Ağrı'yı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  hatırladı ve muazzam yatırımlar için talimatı verdi. Şuana kadar 10 milyar lira  yatırım yapılmış geçen yılın sonuna kadar. Yatır miktarı bu yıl ki yatırımlarla  12 milyar liraya yükseliyor. Tüm yollar yapıldı, Ulaştırma Denizcilik ve  Haberleşme Bakanlığı bölünmüş yolu ağıyla buraya girdi. Ağrı'da ormancılıkta  büyük bir hamle yapacağız. Muazzam bir ağaçlandırma ve erozyon kontrolü çalışması  yapacağız."
 - AĞRI DAĞI'NI TURİZME AÇMA ÇALIŞMALARI
Bakan Eroğlu, Balık Gölü'ndeki bozuk meraların ağaçlandırılacağını ve  bu alanı tabiat parkı olarak hazırlayacaklarına dikkati çekerek, "Ağrı Dağı'nın  muazzam şekilde turizme açılmasını ve Balık Gölü'ndeki çalışmaların da bir an  önce bitirilmesi talimatını veriyorum." diye konuştu.
"Başta alçak FETÖ olmak üzere PKK, PYD, DEAŞ gibi bütün terör  örgütlerini Allah perişan etsin." diyen Eroğlu, "Bunlara destek veren devletlerin  verdikleri bütün silahlar kendilerine dönsün. Bizim ülkemizin önünü kesmek ve  kardeşlerimizi öldürmek için verdikleri silahlar onlara dönsün. O devletler de  tarih sahnesinden silinsin inşallah." açıklamasında bulundu.
Konuşmaların ardından 25 aileye gelir getirici tür sertifikası  verildi.
 Daha sonra Bakan Eroğlu, Ağrı Valisi Süleyman Elban, AK Parti Ağrı  Milletvekili Cesim Gökçe, AK Parti İl Başkanı Kemal Atmaca, ile diğer protokol  üyeleri, butona basarak Ağrı'daki 100 milyon liralık yatırımın temelini attı. Programın ardından görevlilerce valilik önünde, vatandaşlara fidan  dağıtıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x