MERAL AKŞENER, LOGO TARTIŞMASIYLA İLGİLİ KONUŞTU!

MERAL AKŞENER, LOGO TARTIŞMASIYLA İLGİLİ KONUŞTU!

MERAL AKŞENER, LOGO TARTIŞMASIYLA İLGİLİ KONUŞTU!

26 Ekim 2017 - 13:24

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin logosunun çalıntı olduğu iddialarıyla ilgili olarak, "İlgiye bağlıyorum. Yok farz edemiyor kimse. Asıl mesele bu" dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yeni kurduğu  partinin Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle Anıtkabir'i ve Hacı Bayram Veli  Türbesi'ni ziyaret etti.  İlk olarak Anıtkabir'e gelen Akşener, Aslanlı Yol'dan yürüyerek,  Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Parti yönetimi, saygı duruşunun ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne  geçti. Burada Anıtkabir özel defterini imzalayan Akşener, şunları yazdı: "Aziz Atatürk, bugün kuruluşunu tamamladığımız İyi Parti Kurucu Genel  Başkanı olarak, Kurucu Genel İdare Kurulu üyelerimizle birlikte huzurunuzdayız.  İyi bir Türkiye’yi gerçekleştirmek için yola çıktık. Zaman göstermektedir ki ne  zaman çizdiğiniz yoldan çıkıldı ise mutlaka ülke olarak acı bedeller ödemekteyiz.  Siz, bir ömrü Türk Milleti’ne adadınız ve her şeyinizi milletimize bırakarak  aramızdan ayrıldınız. Sizin bu fedakarlığınızı örnek alarak çalışacağız ve  başaracağız. Size söz veriyoruz. Allah bizi utandırmasın. Ruhunuz şad olsun."

 Akşener ve beraberindekiler, daha sonra Hacı Bayram Veli Türbesi'ni  ziyaret etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarının "Ne dua ettiniz?" sorusuna  Akşener, "Allah yolumuzu açık etsin, bizi utandırmasın, rızasından ayırmasın,  vicdanlarımızdan ayırmasın diye dua ettim. Allah, inşallah eşit rekabet şansını  bizlere nasip etsin." karşılığını verdi.

  LOGO TARTIŞMASI!

"Bundan sonraki işiniz ne olacak?" sorusu üzerine Akşener, önce  başkanlık divanını seçeceklerini, sonra da bir toplantı gerçekleştireceklerini   bildirdi. "Partisinin logo ve ambleminin tartışılmasına" ilişkin bir soruya ise  Akşener, "İlgiye bağlıyorum. Yok farz edemiyor kimse. Asıl mesele bu." yanıtı  verdi. İyi Parti'nin dikkate alındığını belirten Akşener, bütün Anadolu'yu  gezeceğini vurgulayarak, "Sandalyeler yerine ayakkabılar eskiyecek." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x