İZMİR’DE KARNE SEVİNCİ 684 BİN 193 ÖĞRENCİ...

İZMİR'DE KARNE SEVİNCİ 684 BİN 193 ÖĞRENCİ...

İZMİR'DE KARNE SEVİNCİ 684 BİN 193 ÖĞRENCİ...

09 Haziran 2017 - 12:05

İzmir'de 684 bin 193 öğrenci 2016-2017 eğitim-öğretim yılını tamamlayarak karnelerini aldı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, "Tatilde mutlaka iyi bir şekilde dinlenecekler, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine oyun oynamalarını özellikle tavsiye ediyoruz, dinlenmiş bir şekilde dönecekler. Ailelerinin de bu anlamda daha anlayışlı, daha iyi yaklaşımlarla çocuklarımızı kucaklayacaklarını ve iyi bir tatil dönemi geçireceklerine inanıyorum" dedi.

İzmir'de 2016-2017 eğitim-öğretim yılını tamamlayan 684 bin 193 öğrenci karne sevinci yaşadı. Bu yıl karne töreni Konak Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda düzenlendi. Törene; İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Öğrencilerden oluşan bando takımını bir süre dinleyen protokol, daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Vali Ayyıldız öğrencilere karnelerini dağıtarak, iyi bir tatil dönemi geçirmelerini diledi.
"Oyun oynamalarını tavsiye ediyoruz"
Törenin ardından konuşan Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, İzmir'deki 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminin sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirterek, "Başarılı bir akademik dönem geçirdik. Çocuklarımız şu an itibariyle tatile girdiler. Tatilde mutlaka iyi bir şekilde dinlenecekler, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine oyun oynamalarını özellikle tavsiye ediyoruz. Dinlenmiş bir şekilde dönecekler. Ailelerinin de bu anlamda daha anlayışlı, daha iyi yaklaşımlarla çocuklarımızı kucaklayacaklarını ve iyi bir tatil dönemi geçireceklerine inanıyorum. 2017-2018 eğitim öğretim yılında da bizler yine okullarımızı temizlemiş, güvenlik önlemlerimizi almış, akademik anlamda eğitim yuvalarımız hazır bir şekilde onları bekliyor olacağız. Öğretmenlerimizin de iyi bir hizmet içi eğitimle tatile gireceklerini ve iyi bir tatil dönemi geçireceklerine inanıyorum. Öğretmenlerimizin de akademik anlamda çok iyi bir başarı kaydettiğini İzmir'in sonuçlarına baktığımız zaman görüyoruz" diye konuştu. - İZMİ

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x