BUNU YAPANA DEVLETTEN 25 BİN TL VE İŞ!

BUNU YAPANA DEVLETTEN 25 BİN TL VE İŞ!

BUNU YAPANA DEVLETTEN 25 BİN TL VE İŞ!

28 Ocak 2017 - 14:30

HAVELSAN, muharebe sahasını en gerçekçi simülasyonlarla bilgisayar oyununa yansıtmak amacıyla “Ciddi Oyun” adı altında yarışma açtı.
Savaş oyunu en az 62 bin 500 kilometrekare, yaklaşık olarak İstanbul’un 12 katı büyüklüğünde alanda kurgulanacak.  HAVELSAN, “Ciddi Oyun” inovasyon yarışmasını ilk kez düzenliyor. Yarışmaya dünyanın herhangi bir ülkesinden isteyen herkes katılabilecek.

ÇAMURDAN NÜKLEER SALDIRIYA Yarışma, temelde geniş alanlara yönelik simülasyon oyunlarında karşılaşılan sorunların aşılmasını hedefliyor. HAVELSAN, yarışmaya sunulacak oyun senaryosunun en az 250x250 kilometrekarelik alana yönelik olmasını talep etti.  Oyunda, senaryo sahasında ilerleyen kara aracı; mayın patlaması, füze düşmesi, dozer ile yeryüzünün kazılması, çamur simülasyonu gibi engellerle karşılaşacak.  Bina yıkılması ve patlama gibi simülasyonlar ile yapay zekâ kapsamında piyade ve tank eğitimine yönelik karakter animasyonlar yer alacak.

25 BİN LİRA ÖDÜL VE İŞ İMKÂNI  Yarışmaya başvurular 14 Nisan’a kadar kabul edilecek. Birinciye 25 bin TL, ikinciye 15 bin TL ve üçüncüye 10 bin TL ödül verilecek.  Katılımcılara HAVELSAN’da staj ve aday mühendislik imkânı sunulacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x