ŞEVKAT YARİMDAR’I DİZİSİ Mİ YOKSA FİLMİ Mİ DAHA ÇOK...

ŞEVKAT YARİMDAR'I DİZİSİ Mİ YOKSA FİLMİ Mİ DAHA ÇOK İZLENDİ?

ŞEVKAT YARİMDAR'I DİZİSİ Mİ YOKSA FİLMİ Mİ DAHA ÇOK İZLENDİ?

30 Mayıs 2017 - 23:50

Şevkat Yerimdar'ın ilk bölümü geçtiğimiz cuma günü Fox TV'de yayınlanmıştı.İzleyicinin beğenisini kazanan Şevkat Yerimdar serisi, uzun bir bekleyişin ardından dizi oldu. Geçtiğimiz cuma günü ilk bölümüyle ekrana gelen dizinin izlenme değerlendirmesini yapan Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, televizyonda yayınlanan filmin reytingini de karşılaştırdı.


Dizisi filminden daha iyi iş yaptı
‘Şevkat Yerimdar’ın iki filmi çekildi ve bunlar ekranda gösterildi. Geçtiğimiz şubat ayında ‘Şevkat Yerimdar 1’ Kanal D’de ekrana gelmiş. Saat 22.30 civarı yayınlanmış, filmin izleyici kitlesinin olduğu ‘total’ ekipte 25’inci olmuş. Okur yazar ve eğitimli takımın toplandığı AB’de ise 35’inci olarak yer almış. Gelelim daha ilginç olan duruma; ‘Şevkat Yerimdar 2’, dizinin oynadığı FOX’ta yayınlanmış; 23 Şubat 2017’de. Yani birinci filmin hemen ardından. Tam karşılaştırma olması açısından söyleyeyim, dizisiyle aynı saatte hani çok izlenen zaman dedikleri aralıkta, saat 20.30’da. Durum yine parlak değil; total izleyicide 15’inci olmuş, AB’de ise 18’inci.

Yeterli olur mu?
‘Şevkat Yerimdar’ dizisi geçtiğimiz cuma total’de 5’inci oldu AB’de ise 6’ncı... İzlenme oranı, daha ‘yayıncı ve yapımcıyı’ memnun edecek seviyede değil. Filminin durumuyla karşılaştırıldığında tabii ki kıyas kabul etmez bir tablo mevcut. Peki dizi nasıl? Ev ahalisi biraz izledi ve durumu özetledi; “Recep İvedik’ten hallice.” Ekip iyi ve ilerleyen bölümlerde cuma akşamının izlenen komedisi olur. İftar üstüne gider diyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x