TOLGAY VE KEREM, O TAKIMI PİŞMAN ETTİ!

TOLGAY VE KEREM, O TAKIMI PİŞMAN ETTİ!

10 Kasım 2016 - 16:42

TOLGAY VE KEREM, O TAKIMI PİŞMAN ETTİ!

Almanlar, Hamburg'dan ayrılan oyuncuların yükselen formunu değerlendirirken örnekler arasında Tolgay Arslan ve Kerem Demirbay da yer aldı.
Bir dönem Hamburg'da forma giyen ancak 'yetersiz' bulunup gönderilen oyuncuların yükselen formları, Almanya'da gündem oldu. Bu oyuncular arasında Beşiktaşlı Tolgay Arslan ve adı A Milli Takım için geçen Hoffenheim'lı Kerem Demirbay da var.

Hamburg'lu eski oyuncuları sayfalarına taşıyan Bild, "Eğer Hamburg sizi yeterli görmezse bu iyi haber; kariyeriniz çok iyi olacaktır" ifadelerini kullandı ve Tolgay Arslan, Kerem Demirbay, Tomas Rincon, Milan Badelj ve Per Skjelberd'i bu isimlere örnek olarak gösterdi.

TOLGAY ARSLAN

Tolgay'la ilgili kısımda, "Sadece 450 bin Euro'ya Beşiktaş' satıldı. Dinamo Kiev'e karşı oynadığı maçtan sonra Şampiyonlar Ligi'nde gecenin oyuncusu seçildi." ifadeleri kullanıldı. Tolgay'ın AC Milan, Inter ve Valencia tarafından takip edildiğini, Manchester United'ın da gözlemci gönderdiğini belirten gazete, "Yıllık 1.55 milyon Euro kazanıyor. Hamburg ise hala onun bölgesine oyuncu bakıyor..." satırlarını yazdı.KEREM DEMİRBAY

Bir başka Türk oyuncu Kerem Demirbay'ın da değerlendirildiği haberde, "Kerem, yakında Milli Takım'ın oyuncu olabilir mi? Labbadia'nın neden onu istemediğini kimse bilmiyor. 1.7 milyon Euro gibi düşük bir miktara Hoffenheim'a gitti. Şimdi Türkiye ve Almanya onu milli takımları için düşünüyor" cümleleri yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x