"İçerde" 27. bölüm 2. fragmanı nefes kesti!

"İçerde" 27. bölüm 2. fragmanı nefes kesti!

"İçerde" 27. bölüm 2. fragmanı nefes kesti!

26 Mart 2017 - 10:20

Show TV'nin Ay Yapım imzalı, güçlü oyuncu kadrosu ve sarsıcı hikayesiyle Pazartesi akşamına damga vuran dizisi "İçerde"nin 27. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Celal ile Kudret'in arasındaki savaşın harlandığı bölüm tanıtımında Alyanak'ın bahsettiği Kudret'e sözünü geçirecek kişi, Kudret'in Yeşim'i tehdit etmesi, Mert'in dövüş sahneleri ve Sarp'ın boğazının boru ile sarıldığı aksiyonun eksik olmadığı sahneler izleyenlerde merak uyandırdı.
"İçerde"nin Pazartesi günü ekrana gelecek 27. bölümünde; Yeşim ve Mustafa alışverişteyken Mustafa ortadan kaybolur. Ortalığı ayağa kaldıran Yeşim, Mustafa’nın kaçırıldığını anlar. Durumu hemen Celal’e haber verir. Kaçırma olayı polise intikal ettirilir. Kısa bir süre sonra Mustafa’yı kaçıranın Kudret olduğu ortaya çıkar. Mustafa’nın kaçırılması büyük planın sadece küçük bir parçasıdır. Üstelik Kudret, Mustafa’ya karşılık para istemiyordur. İstediği çok daha fazlasıdır. Diğer taraftan Kudret, çocuğunu kurtarmak isteyen Yeşim’e bir tuzak hazırlamıştır. Mustafa’ya karşılık Celal’le karşı karşıya gelmesine sebep olacak bir takas teklif eder. Yeşim bu teklifi kabul etmese de sonunda çaresiz kabul etmek zorunda kalacaktır.
26. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?
"İçerde"nin 26. bölümünde; Polis olan Mert'in Celal'in muhbiri olduğunu çözen Kudret ikilinin birlikte çalıştığını fotoğraflayabilmek için oyun kurdu. Kudret'in planını önceden öğrenen Celal, hasmını  hüsrana uğratarak oyununu bozdu. Bölümün final sahnesinde Celal, Kudret'i canlı canlı tabuta koyduktan sonra mezara gömdü. Heyecan dolu dizide usta oyuncu Uğur Yücel'in canlandırdığı Kudret karakterinin akıbeti yeni bölümde ekrana gelecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x